Святкова фарширована качка: 1 качка (близько 2 кг) 500 г картоплі 300 г свіжих печериць 1 цибулина чорний перець, сіль рослинне масло. Дрібно нарізаємо цибулю. Гриби чистимо й нарізаємо на невеликі шматочки. Картоплю нарізаємо на невеликі кубики. Обсмажуємо цибулю на невеликій кількості рослинного масла, додаємо гриби, смажимо близько п'яти хвилин. Слідом додаємо картоплю, сіль і перець, смажимо ще близько десяти хвилин. У підготовлену (потрошенную і опаленную) качку викладаємо нашу начинку. Зашиваємо нитками або защипуємо зубочистками нашу качку. Солимо і перчимо. Поміщаємо качку в рукав для запікання, кладемо на деко і відправляємо в духовку на пару годин при помірному жарі. Готово!
|