Головна » Статті » Рецепти

Святкова фарширована качка
Святкова фарширована качка:

1 качка (близько 2 кг)
500 г картоплі
300 г свіжих печериць
1 цибулина
чорний перець, сіль
рослинне масло.

Дрібно нарізаємо цибулю. Гриби чистимо й нарізаємо на невеликі шматочки. Картоплю нарізаємо на невеликі кубики. Обсмажуємо цибулю на невеликій кількості рослинного масла, додаємо гриби, смажимо близько п'яти хвилин. Слідом додаємо картоплю, сіль і перець, смажимо ще близько десяти хвилин. У підготовлену (потрошенную і опаленную) качку викладаємо нашу начинку. Зашиваємо нитками або защипуємо зубочистками нашу качку. Солимо і перчимо. Поміщаємо качку в рукав для запікання, кладемо на деко і відправляємо в духовку на пару годин при помірному жарі. Готово!

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: качка, качку

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Сирні булочки-кіски
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Сирно-овочева паста
Шоколадні цукерки з м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: