Салат з куркою, сухарями і сиром: сухарики 100 грам; куряче філе 300 грам; морква 1 шт.; картопля 3-4 шт.; майонез за смаком; сир 100 грам; зелень 50 грам; рослинне масло 2 ст. л.; для прикраси салату; кілька волоських горіхів зерна граната (за бажанням). Куряче філе і картоплю потрібно відварити до готовності. Відварне м'ясо слід порізати на дрібні шматочки. Відварну картоплю за рецептом салату з куркою, сухарями і сиром остудити і натерти на тертці. Сир потерти на тертці і з'єднати з картоплею. Додати майонез і посолити. Сухарики викласти в тарілку і додати майонез. Ретельно перемішати і залишити на 5-10 хвилин. Цим часом приготувати засмажку з курячого філе і моркви. Моркву свіжу очистити від шкірки і натерти на середній терці. Обсмажити на рослинному маслі моркву, після чого додати куряче філе і посмажити його близько 5 хвилин на середньому вогні. Свіжу зелень необхідно дрібно порізати.Інгредієнти для святкового салату з сухариками і курячим філе готові, залишається викласти все шарами. Для цього потрібно взяти плоску тарілку. Викладати шарами: 1.сухарики в майонезі. 2.картоплі з сиром 3.куряче філе з морковом. Кожен шар просочити майонезом. Зверху необхідно викласти шар дрібнонарізаною зелені. Зверху на салат викласти волоські горіхи і зерна граната.
|