Салат «Кільця»: Помідори 4 шт. Бринза 250 р. Твердий сир 150 р. Цибуля червона 2 шт. Маслини без кісточок 100 р. Свіжий огірок-1 шт. Майоран дрібно нарізаний 1 ст. л. Оцет 6 ст. л. Сіль, перець, кріп за смаком. Нарізати скибочками цибулю, огірок, маслини, а помідори кубиками. Все ретельно перемішати в мисці. В окремому посуді перемішати майоран, оцет, сіль, чорний мелений перець і додати оливкове масло. Заправити салат отриманим соусом і перемішати. Нарізати бринзу і маринований перець і перемішати з салатом. Салат викласти у формі двох перстнів. Прикрасити кільця тертим білком і тертим сиром. Якщо складно викласти салат у формі кілець, тоді викласти на блюдо як звичайний салат. Потім присипати зверху зеленню, а зверху з тертого сиру викласти два кільця.
|