Головна » Статті » Рецепти


Салат Солом'яний капелюшок: Буряк 1-2 штКартопля 3 шт.Морква (велика) 1 штСир 100 гЯйце — 3 штМ'ясо (свинина або яловичина) 300 гМайонезСметанаЧасник 2 зуб.Горіхи волоські 1,5 ст.Майонез змішати зі сметаною, додати часник — це заправка. Овочі, м'ясо, яйця — все відварити.Викладаємо салат шарами:1 — Картопля натерти на тертці, заправити сумішшю майонезу та сметани.2 — терта Буряк з невеликою кількістю соусу.3 — Терта морква, заправка.4 — Частина волоських горіхів, подрібнених в блендері.5 — половина м'яса з заправкою.6 — Картопля натертий на тертці заправка7 –...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з курячим філе і брокколі до Нового року: куряче філе (варене) 300-350 гр;варені яйця 4 шт;картопля 6 шт;морква 2 шт;маринований огірок-3 шт;майонез-4-5 ст. ложок;свіжий огірок 1 шт (для прикраси);зелений лук або цибулю-порей (зелена частина);капуста броколі 300 гр.Картоплю відварити в солоній воді, остудіть і наріжте дрібними кубиками. Для цього новорічного салату з куркою всі інгредієнти потрібно різати дужедрібно, дрібніше, ніж для більшості салатів. Куряче філе наріжте невеликими шматочками і потім пройдіться ще ножем або виделкою, щоб роз'єднати волокна. Відваріть моркву на пару (вона вийде смачніше і не такий водянистої), остудіть...
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Біла конячка»: Копчені курячі стегенця 2 штКонсервовані ананаси 1 бан.Сир твердий 200 гЯйця курячі (варені) 3 шт;Волоські горіхи-50 гМаслини 10 штМайонез.Відокремити м'ясо курки від кісток і порізати дрібним кубиком. Ананаси порізати дрібним кубиком. Сир порізати дрібним кубиком. Волоські горіхи подрібнити.Жовток порізати дрібним кубиком. Всі інгредієнти з'єднати і заправити майонезом. Добре перемішати. Викласти на блюдо у вигляді біжучого коня.Білки яєць натерти на дрібній тертці і прикрасити ними салат-конячку. Маслини дрібно порубати і викласти ними гриву і хвіст. Петрушку дрібно порубати і викласти у вигляді трави. Салат готовий!
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Кальмари в червоному соусі: 800 гр. очищених кальмарів800 гр. томатів у власному соку150 мл білого сухого вина1 велика цибулина1 морквина5 часточок часнику1 ч. л. сухого орегано ч. л. меленого кайенского перцюсіль, чорний перець.Моркву, цибулю і часник рубаємо максимально дрібно. Відправляємо в розігріту з 2 ст. л. рослинного масла сотейник. Часом смаження регулярно помішуємо, готуємо близько 10 хвилин. Після додаємо в сотейник орегано, червоний перець, смажимо 1 хвилину. Додаємо вино, доводимо до кипіння. Тримаємо на вогні 5 хвилин, після додаємо томати (разом з соком), доводимо до кипіння й тушкуємо 10-15 хвилин без...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з кольорової капустою: 1 качан цвітної капусти1 червона цибулина1 болгарський перець2 помідора1 пучок петрушки20 гр. кедрових горішків3 зубчики часнику30 гр. соняшникової оліїполовина лимонасіль, перець.Вимиваємо овочі, обсушуємо їх. Поділяємо цвітну капусту на суцвіття, відварюємо в підсоленій воді, після зливаємо через друшляк і охолодити. Перець, цибулю ріжемо соломкою, рубаємо петрушку. Складаємо все в миску разом з остиглої цвітною капустою. Один помідор ріжемо соломкою, укладаємо в миску до овочів. З другого помідори, знімаємо шкірку і натираємо на дрібній тертці. У отримане від помідора пюре з соком додаємо сіль, перець за смаком, подрібнений...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Гострі креветки з імбиром і морквою: Листя зеленого базиліка 1 стеблоІмбир свіжий 1 штукаМоркву штукиПерець чилі 1 штукаПетрушка 1 стеблоМасло рослинне по смакуЦукор тростинний 20 рСоус соєвий-50 гЧасник 2 зубчикиКінза (коріандр) 1 стеблоЛимони штукиКреветки 8 штук.Нарізати імбир і моркву дрібною соломкою. Нарубати дрібно чилі і часник. Очистити креветки від панцира і чорної смужки на спинці. Свежемороженные креветки сірого кольору, рожеві — вже варені. Обірвати листя кінзи, відрізати товсті частини стебел петрушки і разом з листям базиліка крупно порубати. Кілька листя залишити для прикраси. Розігріти олію на сковороді, на...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Вінегрет»: Буряк (завбільшки з кулачок) 1 шт.Картоплю (з кулачок) 1 шт.Морква (10-15 см) 1 шт.1 шт. Огірок солонийКапуста квашена 1/2 склянкиГорошок зелений, консервований або квасоля в натуральному соку 3/4 склянкиЛук ріпчаста (з пів-кулачка) 1 шт.Свіжий огірок і зелену цибулю для ароматуСіль за смакомМасло рослинне 1-2 ст. л.Відваріть до готовності в шкірці буряк, моркву і картоплю. Овочі краще варити у різних посудах, так як час варіння у всіх різне. Охолодіть готові овочі, очистіть і наріжте дрібними кубиками. Солоний огірок наріжте кубиками. Квашену капусту теж не завадить подрібнити, щоб не тягнулася...
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з куркою і грибами: грудка куряча 1 штукакукурудза консервування 1 банкасир твердий 150 ггриби мариновані 400 гсіль, спеції за смакомсметана для заправки.Гриби порізати тонкими пластинками. Курячу грудку відварити. Дрібно порізати. Сир натерти на тертці. Кукурудзу відкинути на друшлаг, щоб було менше рідини. Всі інгредієнти змішати. Посолити, поперчити. Заправити сметаною.
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Креветки: 1 кг креветок100 гр. сиру Дор Блю50 мл соняшникової олії4 зубчики часнику1 лавровий листочок1 пучок зеленого цибулі1 пучок петрушки, 1 пучок кропучорний мелений перець, мелений перець чилімайонез. Присипаємо креветки перцем чилі і чорним перцем, додаємо лавровий лист і 0,5 ч. л. солі, видавлюємо часник (2 зубчики). Все ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися. Подрібнюємо цибулю, кріп і петрушку, дрібно ріжемо сир. Все це змішуємо і додаємо 0,5 ч. л. солі, майонез, 2 зубчики давленого часничку. Перемішуємо, щоб сир розім'явся до дрібних шматочків. Тепер відправляємо мариновані креветки на сковорідку з рослинним маслом....
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з дині і авокадо: диня 1 штукаавокадо 2 штукиапельсин 1 штукаоливкова олія 2 столові ложкигорішки 50 грамперець, м'ята, сіль.Для початку потрібно взяти диню, розрізати її на дві частини, очистити від кісточок і від шкірки. Отримані половинки розріжте на тоненькі часточки. Після цього підсмажте горішки. Далі візьміть половинку апельсина, натріть з нього цедру і вичавити сік. Сік з цедрою гарненько перемішайте, додайте до складу оливкова олія. Після чергового перемішування, додайте до складу ще й кілька листочків м'яти, перець, сіль. Приступимо за авокадо. Розріжте його навпіл, очистіть від шкірки і кісточки. Наріжте часточками. Шкірка добре...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 701-710 711-720 721-730 731-740 741-750 ... 4691-4700 4701-4708