Головна » Статті » Рецепти

Гострі креветки з імбиром і морквою
Гострі креветки з імбиром і морквою:

Листя зеленого базиліка 1 стебло
Імбир свіжий 1 штука
Моркву штуки
Перець чилі 1 штука
Петрушка 1 стебло
Масло рослинне по смаку
Цукор тростинний 20 р
Соус соєвий-50 г
Часник 2 зубчики
Кінза (коріандр) 1 стебло
Лимони штуки
Креветки 8 штук.

Нарізати імбир і моркву дрібною соломкою. Нарубати дрібно чилі і часник. Очистити креветки від панцира і чорної смужки на спинці. Свежемороженные креветки сірого кольору, рожеві — вже варені. Обірвати листя кінзи, відрізати товсті частини стебел петрушки і разом з листям базиліка крупно порубати. Кілька листя залишити для прикраси. Розігріти олію на сковороді, на великому вогні закинути моркву та імбир. Потім чилі, часник і креветки. Все кілька разів перемішати. Закинути зелень, додати соєвий соус, цукор, вичавити трохи соку лимона і дати хвилинку рідини випаруватися. Викласти на тарілку і посипати свіжими листям.

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: креветки, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Салат "Божа корівка"
Пиріжки з каррі з яловичини
Салат з грейпфрутом
Макові тістечка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: