Салат Солом'яний капелюшок: Буряк 1-2 шт Картопля 3 шт. Морква (велика) 1 шт Сир 100 г Яйце — 3 шт М'ясо (свинина або яловичина) 300 г Майонез Сметана Часник 2 зуб. Горіхи волоські 1,5 ст. Майонез змішати зі сметаною, додати часник — це заправка. Овочі, м'ясо, яйця — все відварити. Викладаємо салат шарами: 1 — Картопля натерти на тертці, заправити сумішшю майонезу та сметани. 2 — терта Буряк з невеликою кількістю соусу. 3 — Терта морква, заправка. 4 — Частина волоських горіхів, подрібнених в блендері. 5 — половина м'яса з заправкою. 6 — Картопля натертий на тертці заправка 7 – жовтки 8 — тертий сир 9 — залишився м'ясо 10 – морква Потім весь салат добре промазати зверху соусом, викласти шар яєчних білків, знову полити соусом. Зверху посипати сиром і волоськими горіхами. Прикрасити салат зернами граната і листям петрушки.
|