Головна » Статті » Рецепти

Салат Солом'яний капелюшок
Салат Солом'яний капелюшок:

Буряк 1-2 шт
Картопля 3 шт.
Морква (велика) 1 шт
Сир 100 г
Яйце — 3 шт
М'ясо (свинина або яловичина) 300 г
Майонез
Сметана
Часник 2 зуб.
Горіхи волоські 1,5 ст.

Майонез змішати зі сметаною, додати часник — це заправка. Овочі, м'ясо, яйця — все відварити.
Викладаємо салат шарами:
1 — Картопля натерти на тертці, заправити сумішшю майонезу та сметани.
2 — терта Буряк з невеликою кількістю соусу.
3 — Терта морква, заправка.
4 — Частина волоських горіхів, подрібнених в блендері.
5 — половина м'яса з заправкою.
6 — Картопля натертий на тертці заправка
7 – жовтки
8 — тертий сир
9 — залишився м'ясо
10 – морква
Потім весь салат добре промазати зверху соусом, викласти шар яєчних білків, знову полити соусом. Зверху посипати сиром і волоськими горіхами. Прикрасити салат зернами граната і листям петрушки.

Просмотров: 374
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Мигдальне поліно
Салат "Крабик" (рецепт)
Великодні паски
Свинячі реберця в пиві
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: