Деруни «Грибочки»: Картопля (середній) 6 штМорква (середня) 1 штЛук ріпчаста (середній) 3 штЧасник (великий) 1 зуб.Яйце куряче 2 штСіль 1.5 ч. л.Борошно пшеничне 2 ст. л.Паприка солодка (мелена) 1 ст. л.Куркума 1 ст. л.Перець чорний (мелений; за смаком)Печериці (свіжі) 10 шт.Овочі очистити, вимити. Гриби промити, розрізати дуже тонко уздовж так, щоб залишилася форма гриба. Всі овочі, крім цибулі, натерти на дрібній тертці.Лук я страшенно не люблю натирати, тому подрібнила його в блендері)). Перемістити цибулю до овочів, додати сіль, яйця, паприку, куркуму, борошно, поперчити за смаком. Добре перемішати. На...