Головна » Статті » Рецепти


Салат «Приготуй — не пошкодуєш»: Качан салату 1 шт.Ананас консервований 200 р.Шинка 200 р.Зелений горошок 200 р.Для заправки:Татарський соус 300 р.Соєвий соус 1 ст. л.Сіль, перець за смаком.Крок 1 Ретельно вимити салат, дати воді стекти.Крок 2 Шинку і ананаси нарізати кубиками, додати горошок і переміщати.Крок 3 Заправити салат заправкою.Крок 4 Заправка: Змішати татарський соус, соєвий соус, сіль, перець.Крок 5 Салат подається обов'язково охолодженим.Крок 6 Можна замість ананаса приготувати салат з грейпфрутами, або наполовину з грейпфрутами і апельсинами.
Переглядів: 564
Рецепти | | Коментарі (0)

«Легкі лимонні тістечка»: 200 г вершкового масла150 г цукру1 пакетик ванільного цукрусіль3 яйця2 лимона250 г борошна2 чайних ложки розпушувача150 г цукрової пудри.Нагріти духовку до 200 гр. Вершкове масло збити в круту піну, послідовно додаючи в нього цукровий пісок, ванільний цукор, сіль і яйця. Один лимон вимити. обсушити, натерти цедру і вичавити сік. Сік і цедру додати до цукрово-вершковою масою. Борошно змішати з розпушувачем, просіяти зверху на вершкову масу, все ретельно перемішати. Деко змастити вершковим маслом, заповнити тістом, розрівняти і випікати в духовці близько 20 хвилин. Вийняти пиріг з духовки. З другого...
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Рисові кульки з сиром: Рис довгий 1,5 склянкиСир твердий 100 р.Курячий бульйон 1 склянкаЦибуля 1 штЧасник 2 зубчикиСухарі панірувальні 100 р.Борошно 150 р.В каструлі доводимо до кипіння 1,5 склянки води, коли вода скипить поміщаємо рис, варимо під закритою кришкою не заважаючи 10 хв. На вершковому маслі обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і видавлений часник, коли цибуля підрум'яниться додаємо до нього рис і пів склянки бульйону, помішуючи тушкуємо. Коли весь бульйон не вбереться додаємо решту пів склянки і знову заважаємо до повного вбирання рису. Коли і друга частина бульйону вбралася додаємо тертий рис, перемішуємо до...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний салат з копченої ковбасою: Дуже простий у приготуванні і смачний салатик.Трьом на крупній тертці сиру моркву,сир твердих сортів,ріжемо соломкою напівкопчену ковбасу,додаємо консервовану кукурудзу,кілька зубчиків часнику,заправляємо майонезом.Бажано цей салат не солити, т. к. сир солоний, ковбаса, майонез. Досить солі,що міститься в них.
Переглядів: 901
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з курячим філе: 300 гр. відвареного курячого філе,2 червоні цибулини (середні),1 червоний перець,1 жовтий перець,2 помідора,2 огірка,пучок зеленого цибулі,0,5 качана китайської капустиДля заправки: 2 ст. л. сметани,1 ст. л. гірчиці,1 зубчик часнику(через прес),сіль, перець за смаком — все ретельно перемішати.Цибулину нарізати півкільцями, перець нарізати соломкою, зелену цибулю і капусту нашаткувати, курку нарізати кубиками, огірки соломкою, помідори часточками. Все викласти на блюдо, перемішати, полити соусом і прикрасити подрібненою зеленою цибулею.
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Грибна закуска на крекерах: Опеньки консервовані 100гПечериці консервовані 100гСир сирний 150 гСметана 100 млЦибуля ріпчаста червоний 50гЧасник 1 зубчикЗелень за смакомОливкова олія 1 дес.л.Сіль,перець за смакомКрекери.Очищаємо цибулю, часник і дрібно нарізаємо, затемобжариваемна оливковій олії. До цибулі і часнику додаємо промиті печериці иопята,тушкуємо п'ять хвилин. З'єднуємо сирний сир, сметану, обсмажені гриби,цибулю,часник, подрібнену зелень, солимо, перчимо і подрібнюємо до однорідної массыс допомогою блендера. Беремо крекери і на них, з допомогою кондитерскогомешка,відсаджуємо сирно-грибну масу. Украшаемопятами і гілочками петрушки.
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Мариновані помідори по-італійськи: невеликий помідор 3 штукичасник (подрібнити) 1 зубчикподрібнена зелень (петрушка, кріп) 1 стіл.ложкасіль 1/3 чайної ложкицукор 1/3 чайної ложкигірчиця французька 1/2 чайн. ложкимелений чорний перець за смакомоливкова олія 2 стіл. ложкияблучний оцет 1/2 стіл. ложки.Помідори нарізаємо кільцями. Змішуємо все для маринаду і поливаємо кожен кружечок помідора. Складаємо помідори по три колечка, накриваємо і ставимо на 30 хвилин у холодильник. Подаємо до столу, посипавши зеленню.
Переглядів: 528
Рецепти | | Коментарі (0)

Печеня з овочів і індички: Індичка 0.5 кг;Картопля 700 гр;Цибуля ріпчаста 2 шт;Перець болгарський 2 шт;Часник 3 зубчики;Масло рослинне 2 ст. л.;Масло вершкове 2 ст. л.;Паприка 0.5 ч. л;Чебрець 0.5 ч. л;Перець чорний мелений 0.25 ч. л;Сіль 1 ч. л;Петрушка 3 ст. л.;Індиче філе помити, обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими шматочками. В великій сковороді розігріти рослинне масло, додати вершкове. Скласти м'ясо, обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки. За смаком приправити сіллю і перцем. У сковороду до індички скласти нарізану кубиками картоплю. Через 10 хвилин додати нарізану цибулю...
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Повітряні пончики на кефірі: Кефір 250 млЯйце 1 шт.Цукор за смаком — я додавала 5 ст. л.Сіль щіпкаСода 1/2 ч. л.Рослинне масло 3 ст. лБорошно 2,5-3 ст.Рослинне масло для смаженняЦукрова пудра для присипки.Кефір з'єднати з яйцем, цукром і сіллю, все ретельно перемішати. Тепер висипати в масу соду і додати рослинне масло. Додати просіяне борошно і замісити тісто. Тісто має бути гладким, відлипати від рук. Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати в пласт товщиною близько 1 см. Кухлем вирізати з тіста кола, всередині кожного кола зробити виїмку за допомогою чарки. Залишки...
Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

Лимонна королевська ватрушка: 250 грам маргарину,3 склянки борошна,2 столові ложки цукру,щіпка солі.Масло розтерти з борошном в крихту, додати цукор і сіль. Половину викласти у форму, розподіляючи і на боки. Для начинки натерти на тертці 2 лимона або апельсина, вийнявши кісточки. Додати 1 склянку цукру і 1 столову ложку крохмалю. Викласти начинку на крихту, зверху присипати залишилася крихтою.Випікати до готовності при температурі 180 градусів. Охолоджену ватрушку залити апельсиновим желе для торта.
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 741-750 751-760 761-770 771-780 781-790 ... 4691-4700 4701-4708