Головна » Статті » Рецепти

Лимонна королевська ватрушка
Лимонна королевська ватрушка:

250 грам маргарину,
3 склянки борошна,
2 столові ложки цукру,
щіпка солі.

Масло розтерти з борошном в крихту, додати цукор і сіль. Половину викласти у форму, розподіляючи і на боки. Для начинки натерти на тертці 2 лимона або апельсина, вийнявши кісточки. Додати 1 склянку цукру і 1 столову ложку крохмалю. Викласти начинку на крихту, зверху присипати залишилася крихтою.
Випікати до готовності при температурі 180 градусів. Охолоджену ватрушку залити апельсиновим желе для торта.

Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: крихту, цукру

Рекомендовані рецепти:

Салат ананасно-маслиновый
Творожник "Далматинець"
Пікантні гарячі бутерброди
Чанахи: рагу по-грузинськи
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Булочки з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: