Грибна закуска на крекерах: Опеньки консервовані 100г Печериці консервовані 100г Сир сирний 150 г Сметана 100 мл Цибуля ріпчаста червоний 50г Часник 1 зубчик Зелень за смаком Оливкова олія 1 дес.л. Сіль,перець за смаком Крекери. Очищаємо цибулю, часник і дрібно нарізаємо, затемобжариваемна оливковій олії. До цибулі і часнику додаємо промиті печериці иопята,тушкуємо п'ять хвилин. З'єднуємо сирний сир, сметану, обсмажені гриби,цибулю,часник, подрібнену зелень, солимо, перчимо і подрібнюємо до однорідної массыс допомогою блендера. Беремо крекери і на них, з допомогою кондитерскогомешка,відсаджуємо сирно-грибну масу. Украшаемопятами і гілочками петрушки.
|