Тушкована капуста з м'ясом: 1,5 кг капуста,1 ріпчаста цибуля,1 невелика морква,1 перець болгарський,4 помідора «пальчика»,300-500 грам копченого курячого м'яса, можна і простого будь-якого м'яса,улюблені приправи і спеції,томат 1 їдальня ложка,2 столові ложки сметани,сіль і перець за смаком.Шаткуємо капусту і ставимо її смажитися в казані, смажимо або тушкуємо до напівготовності. Окремо на сковорідці смажимо м'ясо і викладаємо його у капусту і тушкуємо їх разом. Тепер в сковороді смажимо цибулю, моркву, порізані помідори і болгарський перець, присмачую сіллю і спеціями, в кінці додаємо томат, а потім і сметану. Тушкуємо ще хвилин 5...