Головна » Статті » Рецепти


Фаршировані запечені печериці: свіжі печериці 0,5 кг.,м'ясний фарш (свинина) 400 грам,сир Пармезан 50 грам,цибуля ріпчаста 1 штука,сіль і спеції за смаком,рослинна або оливкова олія,свіжа зелень для сервірування.Свіжі печериці слід добре почистити, знявши шкірку з капелюшків, потім промити в холодній воді. Далі слід обережно за допомогою ножа видалити ніжки грибів, їх можна використовувати для приготування іншої страви, вони нам не знадобляться. Далі приготуємо м'ясну начинку. Для начинки можете використовувати будь-яке м'ясо, в даному рецепті використовується свинина. Для начинки м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою, якщо такий не є, то пропускаємо м'ясо двічі....
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Яблучний пиріг на сирному тісті: 200 грам сиру200 грам маргарину1 яйце1 склянка цукруваніль за смаком0.5 ч. л. соди гашеного оцтом3 склянку борошна.Замішуємо тісто:Сир розім'яти з маргарином, додати яйце, цукор, ванілін, соду гашену оцтом, добре вимішати. Додати 3 склянки борошна і знову добре вимісити. Викласти тісто у форму для випічки, залишити невелику кульку тесту для прикраси зверху, викласти начинку, прикрасити верх на свій розсуд, можна зробити решітку з тіста або кіски, це вже за бажанням. Випікаємо яблучний пиріг на сирному тісті в добре розігрітій духовці приблизно при температурі 160-170 градусів. Як тільки верх...
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Тушкована капуста з м'ясом: 1,5 кг капуста,1 ріпчаста цибуля,1 невелика морква,1 перець болгарський,4 помідора «пальчика»,300-500 грам копченого курячого м'яса, можна і простого будь-якого м'яса,улюблені приправи і спеції,томат 1 їдальня ложка,2 столові ложки сметани,сіль і перець за смаком.Шаткуємо капусту і ставимо її смажитися в казані, смажимо або тушкуємо до напівготовності. Окремо на сковорідці смажимо м'ясо і викладаємо його у капусту і тушкуємо їх разом. Тепер в сковороді смажимо цибулю, моркву, порізані помідори і болгарський перець, присмачую сіллю і спеціями, в кінці додаємо томат, а потім і сметану. Тушкуємо ще хвилин 5...
Переглядів: 585
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний рецепт смачних млинців: 2 столові ложки рослинного масла1/4 чайної ложки солі3/4 однієї склянки борошна1 склянку молока3 злегка збитих яйця1 склянку пива.Необхідно для початок у невеликій мисці злегка збити яйця разом з молоком і пивом. Потім в отриману суміш поступово додавати борошно. Додати масло і сіль, а потім три-п'ять хвилин необхідно енергійно заважати тісто. Дайте приготованого тесту постояти годину. А в цей час, на середньому вогні можна розігріти невелику по своєму діаметру сковороду. За допомогою спеціальної пензлика змастити сковороду маслом і коли сковорода добре нагріється (але при цьому не димить), налити на середину сковорідки,...
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

Харчо з курячих крилець: Курка крила 6 штМорква 1 штЦибуля ріпчаста 2 штКорінь пастернаку 10 гКорінь селери 10 гТоматна паста 50 млПерець солодкий 1 штЧасник 1 зубокРис круглий 50 рСуміш прянощів хмелі-сунелі за смакомПерець чорний мелений за смакомСіль за смакомОлія рослинна рафінована для смаженняЗелень для прикраси.Щоб бульйон вийшов смачним, потрібно додати в нього білі коріння: селера, пастернак або петрушку. Можна використовувати всі — вони добре поєднуються. Бульйон з будь-якої частини курки виходить дуже ніжний і готується швидко. Помийте курячі крильця, складіть у каструлю, залийте холодною водою....
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадно-мандариновий десерт: 4 шоколадних печива або кілька шматочків шоколадного бісквіта250 мл вершків для збивання1 столова ложка цукрової пудри40 мл куантро (або будь-якого апельсинового лікеру)2 мандаринашоколадна стружка для прикраси.Розкришите печиво або бісквіт і розділіть порівну між чотирма скляними склянками. Налийте поверх печива по 5 мл лікеру в кожен стакан.Збийте вершки, поки не почнуть темніти, потім поступово додайте цукрову пудру і залишилися 20 мл лікеру і збийте до м'яких піків. Розділіть отриманий крем між склянками. Мандарини очистіть, розділіть їх на часточки, очистити часточки від шкірки і розкладіть поверх збитих вершків. Прикрасьте кожен келих шоколадною стружкою...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Яблука в сирному тісті: 6 яблук середнього розміру200 гр. пшеничного борошна+небагато для посипання200 гр. сиру (сухого)200 гр. вершкового масла (холодного)1 ст. ложка лимонного соку6 ст. ложок цукруцукрова пудра, кориця, сіль.Борошно просіяти, зібрати гіркою, зробити поглиблення, додати в нього протертий через сито сир, сіль, рубане масло і замісити густе однорідне тісто (я робила тісто міксером, потім трохи руками). Загорнути в плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин. Духовку розігріти до 200 градусів. Яблука очистити від шкірки і вирізати серцевину, проварити протягом 5 хвилин у невеликій каструлі з додаванням лимонного соку, вийняти і обсушити....
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Курочка Ряба»: Куряче м'ясо ( варене )мариновані грибочкиогірок свіжий (маринований )яйцекукурудзаоливки (без кісточки !)Заправка :ложка рідкого майонезусік апельсинапів чайної лож. гранатового бальзамікозеленьпосолити за смаком. Все змішати. Заправити салат перед подачею.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Печінковий салат: 0,5 кг яловичої печінки2 моркви2 цибулини300 г. маринованих огірківмайонез.Печінка відварити, остудити і натерти на крупній тертці. Натерту моркву злегка обсмажити на раст. олії разом з цибулею. Огірки дрібно нарізати. Все змішати. Заправити майонезом. Прикрасити за смаком. Цей салат більше нагадує друге без гарніру, хоча не погано… Можна іноді для різноманітності, печінка дуже корисна, треба ж її якось вживати…
Переглядів: 584
Рецепти | | Коментарі (0)

«Салат з шинкою і ананасом»: 300 г шинки300 г сиру300 г ананасів4-5 яєц (залежить від розміру)1 цибулинамайонезкетчуп.Шинку, ананаси і яйця порізати кубиками. Сир потерти на середній тертці. Цибулю дрібно покришити і залити окропом на 1-2 хвилини. Все змішати, заправити майонезом і додати трохи кетчупу. Дати салату настоятися ніч в холодильнику.
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 731-740 741-750 751-760 761-770 771-780 ... 4691-4700 4701-4708