Головна » Статті » Рецепти

Шоколадно-мандариновий десерт
Шоколадно-мандариновий десерт:

4 шоколадних печива або кілька шматочків шоколадного бісквіта
250 мл вершків для збивання
1 столова ложка цукрової пудри
40 мл куантро (або будь-якого апельсинового лікеру)
2 мандарина
шоколадна стружка для прикраси.

Розкришите печиво або бісквіт і розділіть порівну між чотирма скляними склянками. Налийте поверх печива по 5 мл лікеру в кожен стакан.
Збийте вершки, поки не почнуть темніти, потім поступово додайте цукрову пудру і залишилися 20 мл лікеру і збийте до м'яких піків. Розділіть отриманий крем між склянками. Мандарини очистіть, розділіть їх на часточки, очистити часточки від шкірки і розкладіть поверх збитих вершків. Прикрасьте кожен келих шоколадною стружкою і подавайте.

Просмотров: 433
Категория: Рецепти |
| Теги: мл, розділіть

Рекомендовані рецепти:

Сирна запіканка з родзинками
Курка з квасолею
Пиріжки з кропивою і рисом
Овочевий суп-пюре з каррі
Смажений рис з ананасом
Налисники на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: