Шоколадно-мандариновий десерт: 4 шоколадних печива або кілька шматочків шоколадного бісквіта 250 мл вершків для збивання 1 столова ложка цукрової пудри 40 мл куантро (або будь-якого апельсинового лікеру) 2 мандарина шоколадна стружка для прикраси. Розкришите печиво або бісквіт і розділіть порівну між чотирма скляними склянками. Налийте поверх печива по 5 мл лікеру в кожен стакан. Збийте вершки, поки не почнуть темніти, потім поступово додайте цукрову пудру і залишилися 20 мл лікеру і збийте до м'яких піків. Розділіть отриманий крем між склянками. Мандарини очистіть, розділіть їх на часточки, очистити часточки від шкірки і розкладіть поверх збитих вершків. Прикрасьте кожен келих шоколадною стружкою і подавайте.
|