Головна » Статті » Рецепти

Тушкована капуста з м'ясом
Тушкована капуста з м'ясом:

1,5 кг капуста,
1 ріпчаста цибуля,
1 невелика морква,
1 перець болгарський,
4 помідора «пальчика»,
300-500 грам копченого курячого м'яса, можна і простого будь-якого м'яса,
улюблені приправи і спеції,
томат 1 їдальня ложка,
2 столові ложки сметани,
сіль і перець за смаком.

Шаткуємо капусту і ставимо її смажитися в казані, смажимо або тушкуємо до напівготовності. Окремо на сковорідці смажимо м'ясо і викладаємо його у капусту і тушкуємо їх разом. Тепер в сковороді смажимо цибулю, моркву, порізані помідори і болгарський перець, присмачую сіллю і спеціями, в кінці додаємо томат, а потім і сметану. Тушкуємо ще хвилин 5 і викладаємо наші овочі в казан з капустою і м'ясом. Згасимо все разом 5-7 хвилин посипаємо зеленню, на любителя додаємо часник.

Просмотров: 380
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкуємо, смажимо

Рекомендовані рецепти:

Гречані млинці з пшеничною мукою
Цукерки "Вершкові тягучки"
Манник
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Печінковий салат з буряком
Шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: