Головна » Статті » Рецепти |
![]() 1,5 кг капуста, Шаткуємо капусту і ставимо її смажитися в казані, смажимо або тушкуємо до напівготовності. Окремо на сковорідці смажимо м'ясо і викладаємо його у капусту і тушкуємо їх разом. Тепер в сковороді смажимо цибулю, моркву, порізані помідори і болгарський перець, присмачую сіллю і спеціями, в кінці додаємо томат, а потім і сметану. Тушкуємо ще хвилин 5 і викладаємо наші овочі в казан з капустою і м'ясом. Згасимо все разом 5-7 хвилин посипаємо зеленню, на любителя додаємо часник. | |
Просмотров: 602 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |