Тушкована капуста з м'ясом: 1,5 кг капуста, 1 ріпчаста цибуля, 1 невелика морква, 1 перець болгарський, 4 помідора «пальчика», 300-500 грам копченого курячого м'яса, можна і простого будь-якого м'яса, улюблені приправи і спеції, томат 1 їдальня ложка, 2 столові ложки сметани, сіль і перець за смаком. Шаткуємо капусту і ставимо її смажитися в казані, смажимо або тушкуємо до напівготовності. Окремо на сковорідці смажимо м'ясо і викладаємо його у капусту і тушкуємо їх разом. Тепер в сковороді смажимо цибулю, моркву, порізані помідори і болгарський перець, присмачую сіллю і спеціями, в кінці додаємо томат, а потім і сметану. Тушкуємо ще хвилин 5 і викладаємо наші овочі в казан з капустою і м'ясом. Згасимо все разом 5-7 хвилин посипаємо зеленню, на любителя додаємо часник.
|