Головна » Статті » Рецепти

Печінковий салат
Печінковий салат:

0,5 кг яловичої печінки
2 моркви
2 цибулини
300 г. маринованих огірків
майонез.

Печінка відварити, остудити і натерти на крупній тертці. Натерту моркву злегка обсмажити на раст. олії разом з цибулею. Огірки дрібно нарізати. Все змішати. Заправити майонезом. Прикрасити за смаком. Цей салат більше нагадує друге без гарніру, хоча не погано… Можна іноді для різноманітності, печінка дуже корисна, треба ж її якось вживати…

Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: печінка, салат

Рекомендовані рецепти:

Часникові рулетики
Оладки з сиром і яблуками
Курка з квасолею
Свинина по-китайськи
Гавайська піца (рецепт)
Дріжджові булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: