Головна » Статті » Рецепти

Яблучний пиріг на сирному тісті
Яблучний пиріг на сирному тісті:

200 грам сиру
200 грам маргарину
1 яйце
1 склянка цукру
ваніль за смаком
0.5 ч. л. соди гашеного оцтом
3 склянку борошна.

Замішуємо тісто:
Сир розім'яти з маргарином, додати яйце, цукор, ванілін, соду гашену оцтом, добре вимішати. Додати 3 склянки борошна і знову добре вимісити. Викласти тісто у форму для випічки, залишити невелику кульку тесту для прикраси зверху, викласти начинку, прикрасити верх на свій розсуд, можна зробити решітку з тіста або кіски, це вже за бажанням. Випікаємо яблучний пиріг на сирному тісті в добре розігрітій духовці приблизно при температурі 160-170 градусів. Як тільки верх пирога почав підрум'янюватися, значить він готовий. Ну і аромат, звичайно, просто божественний!
Начинка для яблучного пирога: Потрібно взяти свіжі яблука 3 штуки великих, нарізати кубиками, додати трохи родзинок, меленої кориці 1 столову ложку, крохмалю 1 столову ложку і ванілін. Добре перемішати, додати коричневий цукор за смаком. Ось і все, смачна начинка готова, її можна укладати на сирне тісто.

Просмотров: 577
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, добре

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Баклажани по-італійськи
Куряче суфле "Ніжність"
Відкритий пиріг з персиками
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: