Яблучний пиріг на сирному тісті: 200 грам сиру 200 грам маргарину 1 яйце 1 склянка цукру ваніль за смаком 0.5 ч. л. соди гашеного оцтом 3 склянку борошна. Замішуємо тісто: Сир розім'яти з маргарином, додати яйце, цукор, ванілін, соду гашену оцтом, добре вимішати. Додати 3 склянки борошна і знову добре вимісити. Викласти тісто у форму для випічки, залишити невелику кульку тесту для прикраси зверху, викласти начинку, прикрасити верх на свій розсуд, можна зробити решітку з тіста або кіски, це вже за бажанням. Випікаємо яблучний пиріг на сирному тісті в добре розігрітій духовці приблизно при температурі 160-170 градусів. Як тільки верх пирога почав підрум'янюватися, значить він готовий. Ну і аромат, звичайно, просто божественний! Начинка для яблучного пирога: Потрібно взяти свіжі яблука 3 штуки великих, нарізати кубиками, додати трохи родзинок, меленої кориці 1 столову ложку, крохмалю 1 столову ложку і ванілін. Добре перемішати, додати коричневий цукор за смаком. Ось і все, смачна начинка готова, її можна укладати на сирне тісто.
|