Головна » Статті » Рецепти


Картопляний рулет: 6 картоплин,1 яйце;Начинка: 1 морква натерти,1/2 качана капусти нашаткувати,1 велика цибулина, нарізати,1/2 ст. варених грибів нарізати (за бажанням),2 ст. л. нарізаної петрушки,2 ст. л. зеленої цибулі нарізати (за бажанням),сіль за смаком;1 ст. л. панірувальних сухарів (грубого помелу).Картоплю відварити в невеликій кількості води. Приготувати густе картопляне пюре. Додати яйце і трохи борошна, якщо пюре вийшло рідке, трохи борошна. Протушкувати моркву, капусту, цибулю та гриби. Додати петрушку, цибулю і сіль за смаком. Викласти картопляне пюре на поліетиленовий пакет шаром 2-2,5 см. Зверху покласти начинку. Згорнути в рулет; для цього потрібна...
Переглядів: 677
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка, запечена з лимоном: 1 курка вагою близько 2 кг1 великий лимон3 гілочки розмаринуСіль і мелений чорний перець за смаком.Ріжемо лимон навпіл. Від кожної половини відрізаємо по 2 скибочки. Акуратно просовуємо пальці між шкірою і м'ясом курки і засовуємо під шкіру скибочки лимона район філе і ніжок. Солимо і перчимо курку зсередини і зовні. Пов'язуємо ніжки мотузкою. Всередину кладемо залишилися лимони і розмарин. Кладемо курку у вогнетривку форму, змащену рослинним маслом. Відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо, поки шкіра не стане золотисто-коричневою, а сік, що випливає з проколу між ніжкою і грудкою, не...
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Бонопарт»: 500 г свіжих печериць-500 г курячого філе 500 г моркви 300 г сиру 4 варені яйця 2 шт. картоплі 2 шт. цибулі 2 упаковки майонезу.Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослинної олії, поперчити і посолити. Морква перетерти на тертці, обсмажити до готовності, посолити. Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчив. Картоплю відварити, Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити. Салат викладається шарами : картоплю, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка. Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню або...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопляне пюре, запечене з сиром, цибулею і помідорами: 1 кг картоплі400 мл молока300 гр сиру200 гр цибулі-порею10 гр вершкового масла для смаження2-3 зубчики часникусіль, перець, зелень1 помідор4 ст. л. майонезу.Зваріть картоплю з додавши часник, перець, сіль і лавровий лист до готовності. Картоплю можна поварити довше, щоб він розварився. Поки готується картопля, дрібно наріжте цибулю і підсмажте її на вершковому маслі. Смажену цибулю помістіть в кипляче молоко і тут же вимкніть. У молоко з цибулею половину необхідного натертого на тертці сиру. І ретельно перемішайте. Коли картопля відварилася, злийте воду, вийміть лавровий лист...
Переглядів: 540
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт Медовий поліно: Для тіста:мед 80-90гр (2-3ст.л.)цукор-2/3 склянкиборошно 2,5-3стаканаяйця 3штсода 0,5 ч. л.Для крему:сметана 15% 800млсирна маса 600грцукор 1 стакан.Злегка збити яйця з цукром і рідким медом. Додати гашену соду (іноді заміняю розпушувачем, різниці не помітила). Всипати борошно і замісити м'яке пластичне тісто. Через меду воно може злегка липнути до рук. Розділити тісто на 3 частини. Кожну з частин розкачати на присипаному борошном столі в прямокутний пласт, товщиною близько 0,5 см (зручно працювати відразу на пергаменті, який потім досить просто перенести на деко). Пласт нарізати смужками шириною 1-1,5 см і...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ізабелла»: Копчений окіст 2 штукиЯйця курячі 5 штукПечериці 500 грамЦибуля ріпчаста 2 головкиСолоні огірки 3 штукиМоркву по-корейськи.Яйця відварити, печериці та цибулю дрібно порубати і обсмажити на рослинному маслі. Салат викласти шарами, змастивши кожен шар майонезом.1-й шар – нарізаний копчений окорочек:2-й шар – смажені гриби;3-й шар – пасированый цибуля;4-й шар – дрібно рубані яйця;5-й шар – порізані кубиками солоні огірки;6-й шар – корейська морква.
Переглядів: 589
Рецепти | | Коментарі (0)

Все корисне:
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Кролик по-селянськи: 1 кролик (порізаний на шматки)50 гр. вершкового масла200-250 мл. червоного сухого вина4 великі цибулини4 великих помідора4 лаврових листочка1-2 зубчики часнику.Цибулю чистимо і крупно нарізаємо. На аналогічно великі шматочки нарізаємо помідори. У сковороді розтоплюємо вершкове масло. У сковороду кладемо нарізаного на шматочки кролика і на швидкому вогні обсмажуємо до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім додаємо в сковороду цибулю, часник, помідори і лавровий лист. Пару хвилин обсмажуємо, потім наливаємо вино. Кидаємо на сковороду чебрець, гарненько все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на дуже повільному вогні до готовності кролика (45-50 хвилин). У...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет з крабових паличок в омлеті: 200 г крабових паличок5 яєць3 столових ложок молока5 столових ложок борошна2 столові ложки масла рослинного150 г сиру3 варених яйця4 зубчики часнику100 г майонезузелень кропусіль – за смаком.Яйця розбити в каструлю. Додати до них борошно, олія, молоко, сіль за смаком і все збити за допомогою міксера. Крабові палички звільнити від пакувальної плівки і подрібнити, можна натерти на дрібній тертці. Додати до яєчної суміші, гарненько перемішати. Сюди ж додати подрібнену зелень кропу, приблизно 2 столових ложки. На деко постелити папір для випічки, змастити її олією...
Переглядів: 526
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний кекс з куркою: 0,5 кг курячого філе200 гр. сметани150 гр. вершкового масла150 гр. пармезану4 яйця2 ч. л. розпушувача1 повний тонкий стакан борошнажменя листя базилікасіль, перець, паприка.Куряче філе обмиваємо, нарізаємо на тонкі довгі скибочки. Після обвалюємо в паприці (можливе додавання інших улюблених приправ) і обсмажуємо на 50 гр. вершкового масла. Під кінець готування солимо і перчимо. Яйця з'єднуємо з добре розм'якшеним вершковим маслом (100 гр.). Додаємо в яєчну суміш сметани і 1 ч. л. паприки, доводимо тісто до однорідного стану. Всипаємо борошно і розпушувач. Додаємо 100 гр. тертого пармезану. На дно...
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 711-720 721-730 731-740 741-750 751-760 ... 4691-4700 4701-4708