Головна » Статті » Рецепти

Салат «Ізабелла»
Салат «Ізабелла»:

Копчений окіст 2 штуки
Яйця курячі 5 штук
Печериці 500 грам
Цибуля ріпчаста 2 головки
Солоні огірки 3 штуки
Моркву по-корейськи.

Яйця відварити, печериці та цибулю дрібно порубати і обсмажити на рослинному маслі. Салат викласти шарами, змастивши кожен шар майонезом.
1-й шар – нарізаний копчений окорочек:
2-й шар – смажені гриби;
3-й шар – пасированый цибуля;
4-й шар – дрібно рубані яйця;
5-й шар – порізані кубиками солоні огірки;
6-й шар – корейська морква.

Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: шар

Рекомендовані рецепти:

Салат з шинки і корейської моркви
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Печінковий салат з буряком
Тефтелі з овочами в італійському стилі
"Крем-брюле" з сиру
Гриби в горіховому соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: