Рулет з крабових паличок в омлеті: 200 г крабових паличок 5 яєць 3 столових ложок молока 5 столових ложок борошна 2 столові ложки масла рослинного 150 г сиру 3 варених яйця 4 зубчики часнику 100 г майонезу зелень кропу сіль – за смаком. Яйця розбити в каструлю. Додати до них борошно, олія, молоко, сіль за смаком і все збити за допомогою міксера. Крабові палички звільнити від пакувальної плівки і подрібнити, можна натерти на дрібній тертці. Додати до яєчної суміші, гарненько перемішати. Сюди ж додати подрібнену зелень кропу, приблизно 2 столових ложки. На деко постелити папір для випічки, змастити її олією і вилити приготовлену суміш. Рівномірно розподілити її і поставити деко в духовку. Випікати близько 15 хвилин при 180 градусах. Поки готується омлет, приготуємо начинку. Для цього сир і яйця натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити за допомогою преса. Зелень кропу подрібнити, все з'єднати, заправити майонезом і ретельно перемішати. Начинка готова. У неї можна додати додатково подрібнені крабові палички, болгарський перець і все, що побажаєте – справа смаку. Готовий омлет дістаємо з духовки, даємо йому трохи охолонути і акуратно знімаємо з паперу. Потім розподіляємо по всій поверхні начинку і звертаємо в рулет. Рулет загорнути в харчову плівку і тримати в холодильнику 5-6 годин. При подачі нарізати.
|