Головна » Статті » Рецепти

Рулет з крабових паличок в омлеті
Рулет з крабових паличок в омлеті:

200 г крабових паличок
5 яєць
3 столових ложок молока
5 столових ложок борошна
2 столові ложки масла рослинного
150 г сиру
3 варених яйця
4 зубчики часнику
100 г майонезу
зелень кропу
сіль – за смаком.

Яйця розбити в каструлю. Додати до них борошно, олія, молоко, сіль за смаком і все збити за допомогою міксера. Крабові палички звільнити від пакувальної плівки і подрібнити, можна натерти на дрібній тертці. Додати до яєчної суміші, гарненько перемішати. Сюди ж додати подрібнену зелень кропу, приблизно 2 столових ложки. На деко постелити папір для випічки, змастити її олією і вилити приготовлену суміш. Рівномірно розподілити її і поставити деко в духовку. Випікати близько 15 хвилин при 180 градусах. Поки готується омлет, приготуємо начинку. Для цього сир і яйця натерти на дрібній тертці. Часник подрібнити за допомогою преса. Зелень кропу подрібнити, все з'єднати, заправити майонезом і ретельно перемішати. Начинка готова. У неї можна додати додатково подрібнені крабові палички, болгарський перець і все, що побажаєте – справа смаку. Готовий омлет дістаємо з духовки, даємо йому трохи охолонути і акуратно знімаємо з паперу. Потім розподіляємо по всій поверхні начинку і звертаємо в рулет. Рулет загорнути в харчову плівку і тримати в холодильнику 5-6 годин. При подачі нарізати.

Просмотров: 527
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, подрібнити

Рекомендовані рецепти:

Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Закуска "Грибна галявина"
Швидкі пиріжки з рибою
Лимонно-морквяне ласощі
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: