Головна » Статті » Рецепти

Курка, запечена з лимоном
Курка, запечена з лимоном:

1 курка вагою близько 2 кг
1 великий лимон
3 гілочки розмарину
Сіль і мелений чорний перець за смаком.

Ріжемо лимон навпіл. Від кожної половини відрізаємо по 2 скибочки. Акуратно просовуємо пальці між шкірою і м'ясом курки і засовуємо під шкіру скибочки лимона район філе і ніжок. Солимо і перчимо курку зсередини і зовні. Пов'язуємо ніжки мотузкою. Всередину кладемо залишилися лимони і розмарин. Кладемо курку у вогнетривку форму, змащену рослинним маслом. Відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо, поки шкіра не стане золотисто-коричневою, а сік, що випливає з проколу між ніжкою і грудкою, не буде прозорим. Якщо у вас є термометр для м'яса – він повинен показувати 70 градусів в стегні. За часом це займе 60-70 хвилин в залежності від духовки. Перед обробленням розв'язуємо ноги і даємо готової курки постояти при кімнатній температурі 10 хвилин.

Просмотров: 394
Категория: Рецепти |
| Теги: між, курка

Рекомендовані рецепти:

"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Корисні цукерки з моркви
Бутербродний торт "Полосатик"
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: