Картопляний рулет: 6 картоплин, 1 яйце; Начинка: 1 морква натерти, 1/2 качана капусти нашаткувати, 1 велика цибулина, нарізати, 1/2 ст. варених грибів нарізати (за бажанням), 2 ст. л. нарізаної петрушки, 2 ст. л. зеленої цибулі нарізати (за бажанням), сіль за смаком; 1 ст. л. панірувальних сухарів (грубого помелу). Картоплю відварити в невеликій кількості води. Приготувати густе картопляне пюре. Додати яйце і трохи борошна, якщо пюре вийшло рідке, трохи борошна. Протушкувати моркву, капусту, цибулю та гриби. Додати петрушку, цибулю і сіль за смаком. Викласти картопляне пюре на поліетиленовий пакет шаром 2-2,5 см. Зверху покласти начинку. Згорнути в рулет; для цього потрібна невелика практика. Покласти картопляний рулет на деко і випікати 15 хв. Красиво розрізати і подати до столу.
|