Головна » Статті » Рецепти

Картопляний рулет
Картопляний рулет:

6 картоплин,
1 яйце;
Начинка: 1 морква натерти,
1/2 качана капусти нашаткувати,
1 велика цибулина, нарізати,
1/2 ст. варених грибів нарізати (за бажанням),
2 ст. л. нарізаної петрушки,
2 ст. л. зеленої цибулі нарізати (за бажанням),
сіль за смаком;
1 ст. л. панірувальних сухарів (грубого помелу).

Картоплю відварити в невеликій кількості води. Приготувати густе картопляне пюре. Додати яйце і трохи борошна, якщо пюре вийшло рідке, трохи борошна. Протушкувати моркву, капусту, цибулю та гриби. Додати петрушку, цибулю і сіль за смаком. Викласти картопляне пюре на поліетиленовий пакет шаром 2-2,5 см. Зверху покласти начинку. Згорнути в рулет; для цього потрібна невелика практика. Покласти картопляний рулет на деко і випікати 15 хв. Красиво розрізати і подати до столу.

Просмотров: 678
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, картопляний

Рекомендовані рецепти:

Торт "Прага"
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Тефтелі з яблуками
Картопля з овочами, запечений у вершках
Курячі зрази з грибами і рисом
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: