Головна » Статті » Рецепти |
Яблучний пай
Начинку для яблучного паю можна зробити тільки з яблук або додати банани і ківі - в такому виконанні випічка вийде надзвичайно смачною. Ось рецепт: Необхідні продукти для тесту 250 грам борошна Одне яйце Шість столових ложок холодної води 150 грам вершкового масла або маргарину Щіпка солі Для начинки Два яблука Два банана Два ківі Чотири - п'ять столових ложок цукру Дві столові ложки картопляного крохмалю Чайна ложка меленої кориці Борошно просіяти на стіл гіркою, змішайте з сіллю. Масло або маргарин наріжте невеликими шматочками прямо в борошно і руками розітріть в крихту. Влийте холодну воду, замісіть тісто і приберіть його в холодильник. З яблук зріжте шкірку, наріжте їх тонкими пластинами. Ківі і банани наріжте невеликими шматочками. Змішайте цукор з корицею. Яйце розділіть на жовток і білок. Жовток змішайте з невеликою кількістю холодної води, білок добре збийте. дістаньте Тісто, відокремте від нього приблизно третину. Цю частину відкладіть, решту тісто тонко розкачайте, щоб пласт закрив денце форми і стінки. На тісто викладіть збитий білок. Фрукти змішайте з цукром і корицею і викладіть поверх білка. Частину тіста розкачайте, покладіть зверху, краю нижнього шару, які звисають з боків, загорніть наверх. Змастіть пиріг жовтком і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 25-30 хвилин. | |
Просмотров: 894 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |