Головна » Статті » Рецепти

Яблучний пай
Начинку для яблучного паю можна зробити тільки з яблук або додати банани і ківі - в такому виконанні випічка вийде надзвичайно смачною. Ось рецепт:
Необхідні продукти для тесту

250 грам борошна
Одне яйце
Шість столових ложок холодної води
150 грам вершкового масла або маргарину
Щіпка солі

Для начинки

Два яблука
Два банана
Два ківі
Чотири - п'ять столових ложок цукру
Дві столові ложки картопляного крохмалю
Чайна ложка меленої кориці

Борошно просіяти на стіл гіркою, змішайте з сіллю. Масло або маргарин наріжте невеликими шматочками прямо в борошно і руками розітріть в крихту. Влийте холодну воду, замісіть тісто і приберіть його в холодильник.
З яблук зріжте шкірку, наріжте їх тонкими пластинами. Ківі і банани наріжте невеликими шматочками. Змішайте цукор з корицею.
Яйце розділіть на жовток і білок. Жовток змішайте з невеликою кількістю холодної води, білок добре збийте.

дістаньте Тісто, відокремте від нього приблизно третину. Цю частину відкладіть, решту тісто тонко розкачайте, щоб пласт закрив денце форми і стінки. На тісто викладіть збитий білок. Фрукти змішайте з цукром і корицею і викладіть поверх білка.
Частину тіста розкачайте, покладіть зверху, краю нижнього шару, які звисають з боків, загорніть наверх. Змастіть пиріг жовтком і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 25-30 хвилин.
Просмотров: 831
Категория: Рецепти |
| Теги: змішайте, тісто

Рекомендовані рецепти:

Салат з квасолі і курки
Пудинг з фініками
Коктейльне печиво
Десерт-морозиво
Хачапурі
Samosa - індійські пиріжки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: