Кролик по-селянськи: 1 кролик (порізаний на шматки) 50 гр. вершкового масла 200-250 мл. червоного сухого вина 4 великі цибулини 4 великих помідора 4 лаврових листочка 1-2 зубчики часнику. Цибулю чистимо і крупно нарізаємо. На аналогічно великі шматочки нарізаємо помідори. У сковороді розтоплюємо вершкове масло. У сковороду кладемо нарізаного на шматочки кролика і на швидкому вогні обсмажуємо до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім додаємо в сковороду цибулю, часник, помідори і лавровий лист. Пару хвилин обсмажуємо, потім наливаємо вино. Кидаємо на сковороду чебрець, гарненько все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на дуже повільному вогні до готовності кролика (45-50 хвилин). У процесі гасіння час від часу помішуємо, якщо рідина википатиме — підливати потроху води. У підсумку, кролик повинен бути дуже м'яким, а овочевий соус — рідким.
|