Головна » Статті » Рецепти

Кролик по-селянськи
Кролик по-селянськи:

1 кролик (порізаний на шматки)
50 гр. вершкового масла
200-250 мл. червоного сухого вина
4 великі цибулини
4 великих помідора
4 лаврових листочка
1-2 зубчики часнику.

Цибулю чистимо і крупно нарізаємо. На аналогічно великі шматочки нарізаємо помідори. У сковороді розтоплюємо вершкове масло. У сковороду кладемо нарізаного на шматочки кролика і на швидкому вогні обсмажуємо до тих пір, поки він не підрум'яниться. Потім додаємо в сковороду цибулю, часник, помідори і лавровий лист. Пару хвилин обсмажуємо, потім наливаємо вино. Кидаємо на сковороду чебрець, гарненько все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на дуже повільному вогні до готовності кролика (45-50 хвилин). У процесі гасіння час від часу помішуємо, якщо рідина википатиме — підливати потроху води. У підсумку, кролик повинен бути дуже м'яким, а овочевий соус — рідким.

Просмотров: 388
Категория: Рецепти |
| Теги: сковороду, кролик

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Гострий соус до м'яса
Сирна "самса" з грибами
Салат ананасно-маслиновый
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Трюфелі з апельсинових скоринок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: