Головна » Статті » Рецепти |
Картопляне пюре, запечене з сиром, цибулею і помідорами: 1 кг картоплі Зваріть картоплю з додавши часник, перець, сіль і лавровий лист до готовності. Картоплю можна поварити довше, щоб він розварився. Поки готується картопля, дрібно наріжте цибулю і підсмажте її на вершковому маслі. Смажену цибулю помістіть в кипляче молоко і тут же вимкніть. У молоко з цибулею половину необхідного натертого на тертці сиру. І ретельно перемішайте. Коли картопля відварилася, злийте воду, вийміть лавровий лист і зробіть пюре з картоплі, додавши в нього суміш молока, цибулі та сиру. Можна додати дрібно нарізану свіжу зелень або посипати сухою. Змастіть деко, форму або блюдо для запікання олією, викладіть картопляне пюре. Наріжте кружальцями помідори і прикрасьте ними зверху пюре. Натріть другу частину сиру, змішайте його з приправами і майонезом. Викладіть поверх пюре з помідорами. Запікайте в духовці при 190 градусах, поки верх не зарум'яниться. | |
Просмотров: 541 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |