Головна » Статті » Рецепти

Салат «Бонопарт»
Салат «Бонопарт»:

500 г свіжих печериць-500 г курячого філе 500 г моркви 300 г сиру 4 варені яйця 2 шт. картоплі 2 шт. цибулі 2 упаковки майонезу.

Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослинної олії, поперчити і посолити. Морква перетерти на тертці, обсмажити до готовності, посолити. Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчив. Картоплю відварити, Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити. Салат викладається шарами : картоплю, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка. Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню або за бажанням, охолодити, і можна подавати.

Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, салат

Рекомендовані рецепти:

Вершково-медові цукерки
Гострий суп з квасолею
Картопля з овочами, запечений у вершках
Картопляне пюре з базиліком
Яблучний пиріг з штрейзеля
Творожник "Далматинець"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: