Курка з томатним рисом: 4 стегенця (або ніжки, крильця, шматочки курки),2 цибулини,2 солодких болгарських перцю (великих),2 часточки часнику,250 грам рису,400 грам томатів у власному соку,1/2 чайної ложки гострого червоного перцю,2 чайних ложки меленої паприки,3 столових ложки рослинної олії,сіль за смаком.Робимо маринад:масло, паприку, сіль і перець змішуємо. Цією сумішшю обмазуємо куряче м'ясо (його краще нарізати невеликими шматочками), накриваємо і залишаємо на годину.Готуємо:Поки курка маринується, дрібно ріжемо цибулю і болгарський перець, подрібнюємо часник. Замариновані шматочки курки обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки, виймаємо з сковорідки і прибираємо в бік....