Головна » Статті » Рецепти


Італійський салат «Романтика для двох»: Креветки (тигрові) 500 гр.,салат 2 пучка,3 шт. помідори,томатна паста 200 гр.,сметана 100 гр.,майонез 100 гр.,часник 2 зубчика.Відварити креветки в панцирі і очистити (в панцирі вони виходять смачніше і соковитіше, ніж покупні, очищені). Порізати салатні листя. Зазвичай рекомендують салат порвати руками, але в ресторані він був порізаний. На плоску тарілку викласти порізаний салат. Посипати відвареними креветками. Полити соусом. Приготувати соус: у чашці змішати сметану, майонез і кетчуп (не гострий, а який солодкий) і видавлений часник. Додавати кетчуп до того моменту, як соус стане приємного рожевого кольору. Саме суміш цього...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі ніжки баффало: 50 г борошна2 ч. л. паприки8 курячих ніжок без шкіри4 ст. л. рослинного масла4 ст. л. якісного кетчупу1 ст. л. розтопленого вершкового масла1-2 ст. л. гострого перцевого соусусіль за смакомстеблової селера для подачіДля соусу:30 г сиру з блакитною цвіллю180 г натурального йогурту2 ст. л. лимонного сокусіль і мелений перець за смаком.В плоскій широкій тарілці змішуємо борошно, паприку і 1 ч. л. солі. Обвалюємо в борошняної суміші курячі ніжки. У сковороді на середньому вогні розігріваємо рослинне масло. Обсмажуємо курячі ніжки з усіх сторін до...
Переглядів: 639
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба по-єгипетськи: рибні стейки (400 г)2 помідора4 ст. л. подрібнених ядер волоських горіхів2 ст. л. родзинокчервоний мелений перецьсіль3-4 ст. л. рослинного масла.Стейки натерти сіллю і перцем, обсмажити на олії до готовності. Для соусу горіхи і родзинки злегка обсмажити на олії, додати дрібно нарізані помідори і тушкувати, поки помідори не распарятся. Рибу викласти на блюдо, полити соусом.Примітка: раджу всім спробувати, рекомендую з помідорів зняти шкірку (потримавши їх кілька секунд в гарячої води). І можна взяти рибне філе, щоб кісточки не заважали насолоджуватися смаком.
Переглядів: 620
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка-гриль на банку з пивом: 200 р масла, розтопити2 ст. л. часниковою солі (або часникової приправи)2 ст. л. паприкисіль і мелений чорний перець за смаком1 банка пива (зручніше, якщо вона висока)1 ціла курка.Розігріти духовку або гриль (180С). Розтопити половину масла, змішати з 1 ст. л. часниковою солі, 1 ст. л. паприки, сіллю і перцем за смаком. Вилити (або випити) половину пива і залишити половину в банку. Додати другу половину вершкового масла (розтопити), часниковою солі, паприки, сіль і перець в пивну банку. Поставити банку на деко або форму для запікання (піддон), куди буде стікати жир....
Переглядів: 618
Рецепти | | Коментарі (0)

Копчені ковбаски гриль: копчені ковбаски 5 штуксир гауда-100 гсвіжий майоран,материнка або чебрець кілька листочків,сало (бекон) 150 р. Надрізати ковбаски уздовж. Нарізати кубиками сир. Помити зелень. Перемішати сир і зелень і начинити ними надрізані ковбаски. Загорнути кожну ковбаску в 2 скибочки сала (нарізаного тонкими шматками). Обсмажити на грилі з кожної сторони по 2-3 хв, поки сир не розплавиться.
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка з томатним рисом: 4 стегенця (або ніжки, крильця, шматочки курки),2 цибулини,2 солодких болгарських перцю (великих),2 часточки часнику,250 грам рису,400 грам томатів у власному соку,1/2 чайної ложки гострого червоного перцю,2 чайних ложки меленої паприки,3 столових ложки рослинної олії,сіль за смаком.Робимо маринад:масло, паприку, сіль і перець змішуємо. Цією сумішшю обмазуємо куряче м'ясо (його краще нарізати невеликими шматочками), накриваємо і залишаємо на годину.Готуємо:Поки курка маринується, дрібно ріжемо цибулю і болгарський перець, подрібнюємо часник. Замариновані шматочки курки обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки, виймаємо з сковорідки і прибираємо в бік....
Переглядів: 587
Рецепти | | Коментарі (0)

Лосось з картоплею, запечений в духовці: філе лосося 1 кгкартопля 4-5 штпомідори черрі 6-8 штстебло селерицибулюсуміш ароматних гострих перців, розмарин, сільоливкова олія 4-5 ст. л.Філе наріжте великими шматками. Поперчіть сумішшю свіжомелених перців, злегка посоліть і залиште для просочування на пів години. Помідори розріжте на 4 частини, цибулю півкільцями, селера тонкими шматочками поперек. Картоплю відваріть в шкірці до напівготовності. Потім остудіть, очистіть і наріжте круглими скибочками. У мисці змішайте картоплю, розтертий розмарин, сіль, оливкова олія. Додайте помідори, цибулю і селеру. Перемішайте. Розподіліть всі на деку з шматками лосося, намагаючись, щоб картопля була знизу. Запікайте...
Переглядів: 531
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з «корейської» морквою: 300-400 гр моркви по-корейськи200 гр вареної курячої грудки300 гр свіжих (можна шампіньйони) або200 гр консервованих грибів2 невеликих свіжих огірочка2-3 ст л сметани або майонезу.Свіжі гриби ріжемо і обсмажуємо на невеликій кількості раст масла, якщо ж ви берете консервовані, їх обсмажувати не треба. а просто тоненько порізати. Курей грудку ріжемо тонкими смужками, огірочки соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо сметаною. Солити не потрібно, моркви досить солі.
Переглядів: 611
Рецепти | | Коментарі (0)

Гарно і просто:     
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Плов з реберцями: Рис 800 гСвинина 500 г ребраЦибулю 2-3 штМорква 1-2 штЧасник 1 головкаЗіра 1 ч. ложка або за смакомСпеція кріп за смакомПерець мелений за смакомМасло рослинне для смаженняСіль за смаком.Починаємо приготування плову з підготовки м'яса. Укладаємо ребра на обробну дошку, знімаємо жирову плівку, широким ножем розрізаємо впоперек (між кістками) на порційні шматки, ретельно промиваємо під проточною водою і обтираем паперовими кухонними рушниками чи серветками.Включаємо на плиті середній вогонь, у каструлю наливаємо олію і чекаємо коли воно розігріється. Поле чого викладаємо реберця, додаємо сіль і обсмажуємо з усіх...
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 751-760 761-770 771-780 781-790 791-800 ... 4691-4700 4701-4708