Лосось з картоплею, запечений в духовці: філе лосося 1 кг картопля 4-5 шт помідори черрі 6-8 шт стебло селери цибулю суміш ароматних гострих перців, розмарин, сіль оливкова олія 4-5 ст. л. Філе наріжте великими шматками. Поперчіть сумішшю свіжомелених перців, злегка посоліть і залиште для просочування на пів години. Помідори розріжте на 4 частини, цибулю півкільцями, селера тонкими шматочками поперек. Картоплю відваріть в шкірці до напівготовності. Потім остудіть, очистіть і наріжте круглими скибочками. У мисці змішайте картоплю, розтертий розмарин, сіль, оливкова олія. Додайте помідори, цибулю і селеру. Перемішайте. Розподіліть всі на деку з шматками лосося, намагаючись, щоб картопля була знизу. Запікайте в духовці на середньому рівні, 25-30 хвилин при температурі 180 гр.
|