Головна » Статті » Рецепти

Лосось з картоплею, запечена в духовці
Лосось з картоплею, запечений в духовці:

філе лосося 1 кг
картопля 4-5 шт
помідори черрі 6-8 шт
стебло селери
цибулю
суміш ароматних гострих перців, розмарин, сіль
оливкова олія 4-5 ст. л.

Філе наріжте великими шматками. Поперчіть сумішшю свіжомелених перців, злегка посоліть і залиште для просочування на пів години. Помідори розріжте на 4 частини, цибулю півкільцями, селера тонкими шматочками поперек. Картоплю відваріть в шкірці до напівготовності. Потім остудіть, очистіть і наріжте круглими скибочками. У мисці змішайте картоплю, розтертий розмарин, сіль, оливкова олія. Додайте помідори, цибулю і селеру. Перемішайте. Розподіліть всі на деку з шматками лосося, намагаючись, щоб картопля була знизу. Запікайте в духовці на середньому рівні, 25-30 хвилин при температурі 180 гр.

Просмотров: 544
Категория: Рецепти |
| Теги: духовці, шматками

Рекомендовані рецепти:

Салат "Осінній привіт" (рецепт)
Полунично-фруктовий салат
Яблучна коврижка
Лимонно-морквяне ласощі
Лінивий пиріг на кефірі (рецепт)
Печиво з волоськими горішками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: