Головна » Статті » Рецепти

Курячі ніжки баффало
Курячі ніжки баффало:

50 г борошна
2 ч. л. паприки
8 курячих ніжок без шкіри
4 ст. л. рослинного масла
4 ст. л. якісного кетчупу
1 ст. л. розтопленого вершкового масла
1-2 ст. л. гострого перцевого соусу
сіль за смаком
стеблової селера для подачі
Для соусу:
30 г сиру з блакитною цвіллю
180 г натурального йогурту
2 ст. л. лимонного соку
сіль і мелений перець за смаком.

В плоскій широкій тарілці змішуємо борошно, паприку і 1 ч. л. солі. Обвалюємо в борошняної суміші курячі ніжки. У сковороді на середньому вогні розігріваємо рослинне масло. Обсмажуємо курячі ніжки з усіх сторін до повної готовності, близько 15-20 хвилин. Поки курка смажиться, готуємо гострий соус. Для цього змішуємо у великій мисці кетчуп, табаско і розтоплене вершкове масло. Солимо за смаком. Готуємо сирний соус. Змішуємо йогурт, розкришений сир, лимонний сік. Злегка сир протираємо в соусі виделкою. Солимо і перчимо за смаком. Готові курячі ніжки кладемо в миску з гострим соусом і перемішуємо так, щоб соус повністю їх покрив. Подаємо негайно з селерою і сирним соусом.

Просмотров: 640
Категория: Рецепти |
| Теги: курячі, ніжки

Рекомендовані рецепти:

Салат сирно-апельсиновий
Теплий салат з пасти з креветками
Рулет з абрикосовим джемом
Смородиновий пиріг
Апельсинові мафіни
Швидкий какао-пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: