Головна » Статті » Рецепти

Риба по-єгипетськи
Риба по-єгипетськи:

рибні стейки (400 г)
2 помідора
4 ст. л. подрібнених ядер волоських горіхів
2 ст. л. родзинок
червоний мелений перець
сіль
3-4 ст. л. рослинного масла.

Стейки натерти сіллю і перцем, обсмажити на олії до готовності. Для соусу горіхи і родзинки злегка обсмажити на олії, додати дрібно нарізані помідори і тушкувати, поки помідори не распарятся. Рибу викласти на блюдо, полити соусом.
Примітка: раджу всім спробувати, рекомендую з помідорів зняти шкірку (потримавши їх кілька секунд в гарячої води). І можна взяти рибне філе, щоб кісточки не заважали насолоджуватися смаком.

Просмотров: 403
Категория: Рецепти |
| Теги: риба, олії

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Лимонно-горіхові млинці
Сирні пампушки
Мафіни з мигдалем і цукатами
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
"Медова" свинина з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: