Головна » Статті » Рецепти

Копчені ковбаски гриль
Копчені ковбаски гриль:

копчені ковбаски 5 штук
сир гауда-100 г
свіжий майоран,
материнка або чебрець кілька листочків,
сало (бекон) 150 р.

Надрізати ковбаски уздовж. Нарізати кубиками сир. Помити зелень. Перемішати сир і зелень і начинити ними надрізані ковбаски. Загорнути кожну ковбаску в 2 скибочки сала (нарізаного тонкими шматками). Обсмажити на грилі з кожної сторони по 2-3 хв, поки сир не розплавиться.

Просмотров: 627
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, ковбаски

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво з кракелюром
Апельсинові мафіни
Цепеліни
Бабця яблучна
Творожник "Далматинець"
Пікантні гарячі бутерброди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: