Головна » Статті » Рецепти

Копчені ковбаски гриль
Копчені ковбаски гриль:

копчені ковбаски 5 штук
сир гауда-100 г
свіжий майоран,
материнка або чебрець кілька листочків,
сало (бекон) 150 р.

Надрізати ковбаски уздовж. Нарізати кубиками сир. Помити зелень. Перемішати сир і зелень і начинити ними надрізані ковбаски. Загорнути кожну ковбаску в 2 скибочки сала (нарізаного тонкими шматками). Обсмажити на грилі з кожної сторони по 2-3 хв, поки сир не розплавиться.

Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, ковбаски

Рекомендовані рецепти:

Омлет по-турецьки "Менемен"
Дріжджові булочки
Пиріг з сиром та вишнями
Салат з авокадо з кальмарами і маринованим перцем
Рогалики з корицею
Карась запечений
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: