Головна » Статті » Рецепти

Курка з томатним рисом
Курка з томатним рисом:

4 стегенця (або ніжки, крильця, шматочки курки),
2 цибулини,
2 солодких болгарських перцю (великих),
2 часточки часнику,
250 грам рису,
400 грам томатів у власному соку,
1/2 чайної ложки гострого червоного перцю,
2 чайних ложки меленої паприки,
3 столових ложки рослинної олії,
сіль за смаком.

Робимо маринад:
масло, паприку, сіль і перець змішуємо. Цією сумішшю обмазуємо куряче м'ясо (його краще нарізати невеликими шматочками), накриваємо і залишаємо на годину.
Готуємо:
Поки курка маринується, дрібно ріжемо цибулю і болгарський перець, подрібнюємо часник. Замариновані шматочки курки обсмажуємо в олії до рум'яної скоринки, виймаємо з сковорідки і прибираємо в бік. У тому ж маслі обсмажуємо цибулю і часник. Через п'ять хвилин додаємо болгарський перець. Через три хвилини промитий рис кладемо і тушкуємо ще п'ять хвилин. Потім вливаємо томати разом з соком і стакан води (250 мл). Кладемо до рису курку, даємо закипіти, солимо за смаком. Накриваємо і тушкуємо півгодини. При необхідності підливаємо воду.

Просмотров: 373
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, курка

Рекомендовані рецепти:

Швидкі пиріжки на кефірі
Горіхові рогалики
Пате з індички з черносмородиновим желе
Яблука, фаршировані салатом
Бутерброди з тунцем
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: