Головна » Статті » Рецепти

Салат з «корейської» морквою
Салат з «корейської» морквою:

300-400 гр моркви по-корейськи
200 гр вареної курячої грудки
300 гр свіжих (можна шампіньйони) або
200 гр консервованих грибів
2 невеликих свіжих огірочка
2-3 ст л сметани або майонезу.

Свіжі гриби ріжемо і обсмажуємо на невеликій кількості раст масла, якщо ж ви берете консервовані, їх обсмажувати не треба. а просто тоненько порізати. Курей грудку ріжемо тонкими смужками, огірочки соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо сметаною. Солити не потрібно, моркви досить солі.

Просмотров: 445
Категория: Рецепти |
| Теги: свіжих, ріжемо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з сиром та вишнями
Десерт-морозиво
Угорські булочки з сиром
Домашня ковбаса з кролика
Курчата, приготовані у виноградному соку
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: