Рис Перекотиполе: Оливкова олія 3 ст. л.Рис 2 ст.Морква 0,5 ст.Селера стеблової 0,5 ст.Лук червоний 0,5 ст.Часник 1 ч. л.Вода 3,5 ст.Лимонний сік 2 ст. л.Шафран 0,3 ч. л.Лавровий лист 2 шт.Кінза 0,3 ст.Розігрійте 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додайте рис і варіть протягом 3-4 хвилин, помішуючи, поки зерна не стануть непрозорими. Додайте дрібно нарізані моркву, селеру, цибулю і масло, що залишилося. Смажте ще 3-4 хвилин. Всипте подрібнений часник і смажте ще протягом 1 хвилини. Додайте воду, лимонний сік, шафран і лавровий лист і доведіть до кипіння....