Головна » Статті » Рецепти


Салат «Печінка тріски під шубою»: 1 баночка (160 — 200 г) печінки тріски2 середні картоплини1 велика морква3-4 яйця2 стебла зеленої цибулі10-12 шт чорносливусіль, перець, майонез.Моркву і картоплю відварити в мундирі. Яйця відварити круто. Салат викладається шарами. Кожен шар трохи промазати майонезом:1-й шар: картоплю, потерти на крупній тертці;2-й шар: печінка тріски без масла, розім'яти виделкою (цей шар промащувати майонезом не);3-й шар: цибуля дрібно порізати;4-й шар: морква потерти на крупній тертці;5-й шар: чорнослив порізати соломкою;6-й шар: білок яйця, потерти на крупній тертці;7-й шар: розкришити жовток яйцяПрикрасити зеленню....
Переглядів: 561
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Гніздо глухаря»: Куряче філе 500 грамЯйця 5 штукКартопля 500 грамЦибуля 100 грамОгірки 250 грамЗелень 50-100 гграммСіль 1 щіпкаМайонез 5-6 ст. ложокРослинна олія 2-3 ст. ложокПерепелині яйця 3-4 штук (для прикраси).Для приготування салату необхідно спочатку відварити куряче філе до готовності. Остигле м'ясо потрібно дрібно нарізати. Цибулю також дрібно нарізати, потім залити його окропом і залишити на 10 хвилин (щоб цибуля не гірчить), після чого злити і промити в холодній воді. Картоплю необхідно начистити і нарізати тонкою соломкою, а потім посмажити на рослинному маслі. Огірки також нарізати соломкою. Білки відокремити від...
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з шинкою: 400 г крабових паличок2 банки консервованої кукурудзи300 г свинячої шинки4 яйцяцибулинамайонез.Шинку і палички нарізати довгими тонкими смужками. Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями і замаринувати на 20 хвилин в оцті з водою (1:1). Яйця збити, спекти тонкі млинчики, нарізати довгими тонкими смужками. Змішати нарізку, додати цибулю, кукурудзу. Заправити салат майонезом.Якщо ви готуєте салат заздалегідь, майонезом заправляйте за кілька хвилин до подачі на стіл.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з оселедцем: Оселедець 1 штукаМорква 1 штукаЗелена цибуля 1-2 штук (пера)Оливкова олія 50 млЯблуко 1 штукаКартопля 3 штукиПетрушка за смакомСіль, перець, каррі за смакомКаперси 1 ст. ложка.Оселедець обробляємо і нарізаємо на невеликі шматочки приблизно в 6 см завдовжки. Моркву нарізаємо приблизно ось такими шматочками, як на фотографії і обсмажуємо на оливковій олії.Зелену цибулю і петрушку дрібно нарізаємо. Картоплю відварюємо в мундирі, охолодити, очистити від шкірки і нарізаємо невеликими довільними шматочками. Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими досить тонкими шматочками. У салатниці змішати картоплю, оселедець, моркву і каперси. Потім додаємо...
Переглядів: 694
Рецепти | | Коментарі (0)

Горбуша, запечена з сиром: 500 гр філе горбуші150 гр сирусільперецьмайонез.Наріжте горбушу невеликими порційними шматками. Натріть сир на дрібній тертці. Викладіть рибу у форму для запікання, посоліть, поперчіть. Зверху змастіть майонезом і посипте сиром. Поставте горбушу запікатися в духовці протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Пінгвінчікі»: Маслини без кісточок (краще всього різної величини), будь-м'який плавлений сир, моркву, відварена до напівготовності. Моркву нарізати кружальцями. З кожного кружечка вирізати трикутник: вийшло дві заготовки — «лапки» і трикутний «дзьоб». Маслини начиняють сиром з допомогою пакета з відрізаним куточком. На «лапки» поставити фаршировану маслину побільше, скріпити все зубочисткою, зверху помістивши маслину поменше. У неї вставити «дзьобик». Таких «пінгвінів» можна зробити кілька.  
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Кекс «Різдвяний»: борошно 1 скл.цукор 100 ролію слив. 120 ряйця 2 штрозпушувач 1 члсіль 0,5 члванілін 2 рчорнослив б/кост. 10 штфініки б/кост. 10 штананас цукати 0,5 скл.вишня цукати 0,5 скл.мармелад 100 гбренді або коньяк 2 ст. л.У мисці збити вершкове масло і цукор. Додати яйця і продовжити збивати. Далі всипати просіяне борошно, сіль і розпушувач. Все добре перемішати. Горіхи крупно порубати ножем. Чорнослив і фініки порізати на 3-4 частини. Цукати можна купити готові в магазині або на ринку. Половину горіхів і цукатів відкласти для прикраси, а іншу...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Чахохбілі з курки: Курка 1,5 кгЦибуля-4шт.Помідори 800г.Часник за смакомПетрушка 30г.Соняшникова олія 3ст.л.Оцет 100г.Вода 100г.Тушку курки промити і нарізати на невеликі порційні шматки. Цибулю нашаткувати, покласти в каструлю, додати олії і тушкувати на слабкому вогні поки не підсмажиться. Потім цибулю покласти куряче м'ясо, сіль, перець, дрібно нарізану, часточки помідорів, товчений часник, оцет (або лимонний сік), невелика кількість води (або бульйону). Накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності птиці.
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з креветками: 4 столові ложки винного оцту1/4 склянки 1 столова ложка оливкової олії3 зубчики часнику, подрібненого1 столова ложка діжонської гірчиці1 столова ложка свіжого орегано, подрібненого (можна замінити сухим)1 столова ложка свіжого зеленого цибулі, дрібно нарізаного350 г консервованої білої квасолі, без рідини400 г великих креветок, очищених1 цибуля-шалот (або ріпчаста), нарізаний тонкими кільцями1 чашка нарізаних помідорів6 чашок зеленого листового салату, розірваного на маленькі шматочкисільмелений перецьзелена цибуля для прикрасигрінки.Дрібно наріжте орегано і зелена цибуля, цибуля-шалот або ріпчаста — тонкими кільцями, помідори — шматочками. У середній мисці змішайте...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

Рис Перекотиполе: Оливкова олія 3 ст. л.Рис 2 ст.Морква 0,5 ст.Селера стеблової 0,5 ст.Лук червоний 0,5 ст.Часник 1 ч. л.Вода 3,5 ст.Лимонний сік 2 ст. л.Шафран 0,3 ч. л.Лавровий лист 2 шт.Кінза 0,3 ст.Розігрійте 2 столові ложки олії на середньому вогні. Додайте рис і варіть протягом 3-4 хвилин, помішуючи, поки зерна не стануть непрозорими. Додайте дрібно нарізані моркву, селеру, цибулю і масло, що залишилося. Смажте ще 3-4 хвилин. Всипте подрібнений часник і смажте ще протягом 1 хвилини. Додайте воду, лимонний сік, шафран і лавровий лист і доведіть до кипіння....
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 771-780 781-790 791-800 801-810 811-820 ... 4691-4700 4701-4708