Головна » Статті » Рецепти


Фаршировані яйця у вигляді мишок: Яйця курячі 4 штукиСвіжий часник 50 грамСир твердий будь-якого сорту 60 грамМайонез домашній 1 00 грамВушка огірок або редисОченята горошок чорного перцюВуса палички зеленіЛистя салату.Готуємо закуску наступним чином: відварюємо яйця. Розрізаємо навпіл. Виймаємо жовтки, прибираємо в глибоку миску. Товчемо виделкою жовтки разом з тертим на дрібній тертці сиром і додаємо майонез. Видавлюємо часник, все перемішуємо. Отриманою масою треба начинити половинку яйця і покласти яйце начинкою вниз на лист салату. З огірка зробити гуртки і вставити вушками. Ніс і вуса зробити як на малюнку, так само оченята. Подаємо...
Переглядів: 925
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачне м'ясне азу: М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)150 гр. маринованого огірка або соленного150 гр. помідори або томатна паста100 гр. морквиВелика головка цибулі ріпчастої.3 зубчики часникуПерець, лаврове листя, приправа для м'яса.М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити Коли азу майже...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт для закоханих: Зберігайте собі,скоро день закоханих.Бісквіт 300 гр. (можна купити готовий або приготувати самим)Сметана 500 гр.Цукор 1 ст.Желатин 3 ст. лож.Полуниця ,ківі (апельсини або інші фрукти або ягоди).Желатин заллємо 0,5 склянки холодної води на 30 хвилин. В цей час сметану взобьем з цукром. Через 30 хв. желатин поставимо на вогонь і подогреем до повного розчинення (важливо не доводити до кипіння). Введемо в желатин сметану тоненькою цівкою, постійно помішуючи. Застелим глибоку посуд харчовою плівкою, на дно викладемо нарізані на половинки ягоди полуниці і ківі, потім шар поламаного на шматочки бісквіта, знову шар ягід і...
Переглядів: 571
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинцевий пиріг з сирною начинкою: готові тонкі млинці 10-12 шт.;сир 500 г;цукор 1-2 ст. л.;яйце 1 шт.;ванільний цукор 1 пакетик;курага та родзинки;для заливки:яйця 2 шт.;цукор 2-3 ст. л.;сметана 3 ст. л.Спекти тонкі млинці по своєму коханому рецептом. Приготувати начинку. Для цього сир розтерти з яйцем, цукром, ванільним цукром, додати нарізану курагу, перемішати. Викласти начинку на блін, згорнути його рулетом. Форму для випічки змастити маслом. Млинці з начинкою викладати у форму спіралі. Приготувати заливку для млинцевого пирога. Для цього яйця злегка збити з цукром, додати сметану, перемішати до однорідної маси. Весь...
Переглядів: 562
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сонячний» за півгодини: картопля-2 бульбикапуста білокачанна свіжа 200 грамкукурудза консервована 1 банкаяйце варене чотири штуки.буженина 100 грамсир ковбасний 50 грамяблука одна штука.часник 2 зубчикимайонез-чотири столові ложки.Відварену картоплю остудимо, очистимо від шкірки, наріжемо дрібними кубиками. Буженину, ковбасний сир наріжемо невеликими скибочками, капусту — шашками, яєчний білок дрібно нарубаєте. Яблуко очистимо, видалимо серцевину, наріжемо кубиками. Часник подрібнити. Кукурудзу відкинемо, щоб стекла рідина. З'єднаємо всі інгредієнти, крім кукурудзи, заправити майонезом, перемішати. Салат викладемо гіркою на блюдо, навколо кільцем укладемо кукурудзу, зверху посиплемо салат натертими на дрібній тертці жовтком.
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Паста – салат з овочами: Пасти Paolo (Penne) або будь-150 гБроколі 200 гЧорні маслини 0,5 баночкиПомідори черрі 200 рРукола 1 пучокСушений базилікСушений ореганоОливкова оліяСвіжо вичавлений сік лимонаЧасник 2 зубчикиСільПерець.Розрежьте броколі на суцвіття, маслини порізати кільцями, помідори-на половину, а рукколу порвіть на шматочки. У киплячу воду кидаємо брокколі на 2 хвилини. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо часник і обсмажуємо кілька хвилин, коли часник стане ароматним — виймаємо і викидаємо його. Додаємо в масло брокколі і обсмажуємо 2 — 3 хвилини. В цей час відварюємо пасту, зливаємо воду і даємо...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

РИБА ПО-ЄГИПЕТСЬКИ: рибні стейки (400 г)2 помідора4 ст. л. подрібнених ядер волоських горіхів2 ст. л. родзинокчервоний мелений перецьсіль3-4 ст. л. рослинного масла.Стейки натерти сіллю і перцем, обсмажити на олії до готовності. Для соусу горіхи і родзинки злегка обсмажити на олії, додати дрібно нарізані помідори і тушкувати, поки помідори не распарятся. Рибу викласти на блюдо, полити соусом.
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Човники з листкового тіста з картоплею, огірками та м'ясом: картопля 1 кгм'ясо (будь-який!!!) 400 гр.цибулина 1 великаогірочки солоні 3-4 шт(маленькі)тісто листкове 500 гр.яйце 1 шт.(змастити човники)сир твердий 50 гр.Картоплю відварити і зробити пюре. М'ясо порізати шматочками. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо все наступним чином. М'ясо на сильному вогні, помішуючи, 3 хвилини, потім закладаємо цибулю, перемішуємо, зменшуємо газ і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин. Після відкриваємо кришку і на середньому вогні злегка выпариваем сік ще 4 хв. Вимикаємо! Огірочки ріжемо півкільцями або соломкою(якщо великі). Огірочки тільки солоні або бочкові. Розморожене тісто ділимо на...
Переглядів: 566
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво «Равлики»: 125 г вершкового масла100г цукру300г борошна (+для розкочування тіста)1 яйце2 ст. л. какао порошку.В чаші блендера з'єднуємо цукор, нарізане кубиками вершкове масло, яйце, перемішуємо. Додаємо борошно, продовжуючи заважати тісто, поки воно не стане еластичним. Розділити тісто на 2 рівні частини ,в одну змішати какао порошок. Обидва шматочка тіста розкачати в тонкий пласт і накласти один на інший. Скачати рулет і нарізати на кружечки по сантиметру. Викласти на деко застелений папером для випічки і випікати 25-30 хвилин при 180 гр. Остудити.
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Пікантні курячі ніжки: 8-12 курячих ніжок3 ст. л. оливкової олії1 ч. л. меленого перцю чиліСіль за смакомДля глазурі:35 грам томатної пасти1 ч. л. сушеного часнику1,5 ст. л. бальзамічного оцту1 ст. л. меду2 ст. л. соєвого соусу1 ч. л. меленого перцю чилі1 ч. л. паприки (бажано копченої)50 мл води20 мл яблучного оцту.Розігріти духовку до 180 градусів. Змішати всі інгредієнти для глазурі. Курячі ніжки помістити в глибоку миску, додати оливкову олію, сіль і перець чилі. Добре перемішати, щоб ніжки були рівномірно приправлені.Викласти ніжки, в один шар, на...
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 791-800 801-810 811-820 821-830 831-840 ... 4691-4700 4701-4708