Салат «Сонячний» за півгодини: картопля-2 бульбикапуста білокачанна свіжа 200 грамкукурудза консервована 1 банкаяйце варене чотири штуки.буженина 100 грамсир ковбасний 50 грамяблука одна штука.часник 2 зубчикимайонез-чотири столові ложки.Відварену картоплю остудимо, очистимо від шкірки, наріжемо дрібними кубиками. Буженину, ковбасний сир наріжемо невеликими скибочками, капусту — шашками, яєчний білок дрібно нарубаєте. Яблуко очистимо, видалимо серцевину, наріжемо кубиками. Часник подрібнити. Кукурудзу відкинемо, щоб стекла рідина. З'єднаємо всі інгредієнти, крім кукурудзи, заправити майонезом, перемішати. Салат викладемо гіркою на блюдо, навколо кільцем укладемо кукурудзу, зверху посиплемо салат натертими на дрібній тертці жовтком.