Салат «Сонячний» за півгодини: картопля-2 бульби капуста білокачанна свіжа 200 грам кукурудза консервована 1 банка яйце варене чотири штуки. буженина 100 грам сир ковбасний 50 грам яблука одна штука. часник 2 зубчики майонез-чотири столові ложки. Відварену картоплю остудимо, очистимо від шкірки, наріжемо дрібними кубиками. Буженину, ковбасний сир наріжемо невеликими скибочками, капусту — шашками, яєчний білок дрібно нарубаєте. Яблуко очистимо, видалимо серцевину, наріжемо кубиками. Часник подрібнити. Кукурудзу відкинемо, щоб стекла рідина. З'єднаємо всі інгредієнти, крім кукурудзи, заправити майонезом, перемішати. Салат викладемо гіркою на блюдо, навколо кільцем укладемо кукурудзу, зверху посиплемо салат натертими на дрібній тертці жовтком.
|