Головна » Статті » Рецепти

Пікантні курячі ніжки
Пікантні курячі ніжки:

8-12 курячих ніжок
3 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. меленого перцю чилі
Сіль за смаком
Для глазурі:
35 грам томатної пасти
1 ч. л. сушеного часнику
1,5 ст. л. бальзамічного оцту
1 ст. л. меду
2 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. меленого перцю чилі
1 ч. л. паприки (бажано копченої)
50 мл води
20 мл яблучного оцту.

Розігріти духовку до 180 градусів. Змішати всі інгредієнти для глазурі. Курячі ніжки помістити в глибоку миску, додати оливкову олію, сіль і перець чилі. Добре перемішати, щоб ніжки були рівномірно приправлені.
Викласти ніжки, в один шар, на решітку, розміщену на деку, влити на деко трохи води, щоб не пригорав скапывающий жир, і поставити в духовку. Піч 25-30 хвилин, майже до готовності. Майже готові ніжки змастити з усіх боків глазур'ю, з допомогою кулінарної пензлика. Поставити в духовку на 5 хвилин і повторити процедуру. Знову поставити в духовку і пекти, поки ніжки добре не підрум'яняться.
Увага: від гарного до рум'янцю вугілля треба дуже мало часу. З-за глазурі, одна стадія дуже швидко переходить в іншу. Будьте пильні! Вийміть ніжки з духовки, перекладіть на сервірувальну тарілку і подавайте. Вони гарні самі по собі, як закуска, а можна приготувати до них соус із цвілевого сиру.

Просмотров: 382
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, ніжки

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Баклажани по-корейськи
Курячі зрази з грибами і рисом
Японський чізкейк
Швидкий какао-пиріг
Заварний торт з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: