Головна » Статті » Рецепти

Човники з листкового тіста з картоплею, огірками та м'ясом
Човники з листкового тіста з картоплею, огірками та м'ясом:

картопля 1 кг
м'ясо (будь-який!!!) 400 гр.
цибулина 1 велика
огірочки солоні 3-4 шт(маленькі)
тісто листкове 500 гр.
яйце 1 шт.(змастити човники)
сир твердий 50 гр.

Картоплю відварити і зробити пюре. М'ясо порізати шматочками. Цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо все наступним чином. М'ясо на сильному вогні, помішуючи, 3 хвилини, потім закладаємо цибулю, перемішуємо, зменшуємо газ і тушкуємо під кришкою ще 10 хвилин. Після відкриваємо кришку і на середньому вогні злегка выпариваем сік ще 4 хв. Вимикаємо! Огірочки ріжемо півкільцями або соломкою(якщо великі). Огірочки тільки солоні або бочкові. Розморожене тісто ділимо на 4 частини, розкачуємо, прямокутник вийшов, більше нашої 1/4 рази в три. Краї розкатаного тіста трохи тонше, ніж середина. Викладаємо в центр дві, три столові ложки (з гіркою) приготоване пюре. У центр обсмажене м'ясо і різані огірочки. по боках робимо поздовжні розрізи. Тепер загортаємо по черзі кожну з сторін, таким чином, щоб розріз був по центру. Надаємо форму човники нашого виробу, защипуємо боки. Викладаємо на деко. Змащуємо човники збитим курячим яйцем, трохи можна полити у середину, і злегка закриваємо центр тертим сиром. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Даємо зарум'яниться, так як всі інгредієнти вже готові, достатньо буде 25 хвилин.

Просмотров: 581
Категория: Рецепти |
| Теги: огірочки, човники

Рекомендовані рецепти:

Яловичина в лимонному соусі
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Лимонно-морквяне ласощі
Сирна запіканка з родзинками
Теплий салат з пасти з креветками
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: