Головна » Статті » Рецепти


Медовий пиріг: Мед 250 грМасло вершкове 225 грЯйця курячі 3 штБорошно пшеничне 300 грЦукор 100 грІмбир 1 ч. лРозпушувач 1 ч. л.Розігріти духовку до 160 градусів. Форму для випікання змастити олією. В великій каструлі розтопити мед, додати вершкове масло і цукор. Нагрівати до отримання однорідної маси. Потім прибрати каструлю з плити і дати охолонути протягом 20 хвилин. Яйця збити, додати в медову масу. Перемішати. Всипати борошно, розпушувач і мелений імбир. Тісто перемішати дерев'яною лопаткою і викласти в підготовлену форму. Медовий пиріг випікати протягом 1 години. Готовий пиріг дістати з духовки, дати повністю охолонути,...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Імбирне печиво: Борошно пшеничне 400 гр (2,5 склянки)Яйця курячі 2 штМасло вершкове 200 грМед 4 ст. лЦукор-2/3 склянкиКорінь імбируРозпушувач тіста 1/2 ч. л.Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. Масло збити з цукром дочиста. Додати мед. Ще раз збити. Яйця вбити після того, як змішати масло,цукор і мед. До речі, якщо замість масла взяти маргарин — суміш може почати розшаровуватися. Потім додайте імбир. Борошно змішати з дрібкою солі і розпушувачем. Просіяти в миску з олійною сумішшю і замісити тісто. Миску з тістом накрити харчовою плівкою або тарілкою, поставити в холодильник мінімум на 2...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Шоколадний торт (без борошна): 6 яєць150 гр. цукру50 гр. какаопакетик 20-процентних вершків (200 гр.)2 плитки 75-відсоткового шоколадуневеликий шматочок масла для мастила.Білки збиваємо до пружної піни. Додаємо половину цукру (75 г). Збиваємо ще 1 хвилину. Желкти збиваємо до білого з цукром, що залишився. Додаємо какао, акуратно перемішуємо. Повинна вийти ось така шоколадна маса.Поступово втручається в неї білки. На деко кладемо папір для випічки, змащуємо її тонким шаром масла. Распределеяем тісто. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-35 хвилин. Тісто спочатку підніметься, а потім впаде – не лякайтеся-це нормально. Даємо коржу охолонути. Розрізаємо...
Переглядів: 580
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Пташине молоко»: яйце 4 шт.цукор 1 склянкуборошно 1 склянкуцукор ванільний 1 ч. л.масло для змащування.Для крему:молоко 1 склянкумасло вершкове 300 гяйце 10 шт.цукор 2 склянкижелатин в гранулах 40 ркартопляний крохмаль 1 ст. л.цукор ванільний 3 ч. л.Для глазурі:шоколад темний (60% какао) 150-200 рмасло вершкове 50 р.Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром дочиста, додайте просіяне борошно і збийте до однорідності. Глибокий лист рясно змастіть маслом, присипте борошном і вилити в неї тісто шаром близько 1 див. Розрівняйте зверху ножем і випікати...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

ТОРТ «ДЕНЬ І НІЧ»: для тіста:борошно 1,5 склянкицукор 1ст.яйця 3шт.сметана 1ст.какао 3ст.л.пекарський порошок 3ст.л.горіхи 1ст.для крему:густа сметана 500гр.цукор 200гр.шоколад 100 гр.Тісто «День»: яєчні жовтки розтерти з 0,5 скл. цукру, додати 0,5 ст. сметани, 3/4ст. борошна, 1,5 ч. л. пекарського порошку. Все збити, вилити у форму і випекти корж. Залишити остигати.Тісто «Ніч»: білки з 0,5 ст. цукру збити в круту піну, додати 0,5 ст. сметани, 1ст. подрібнених горіхів, 3/4ст. борошна, какао, 1,5 ч. л. пекарського порошку. Також спекти корж і остудити. Обидва коржі розрізати навпіл. Зробити сметанний крем:...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Кексики з журавлиною: 2 яйця200 гр. цукру200 мл кефіру2 ч. л. розпушувача100 гр. маргарину400 гр. борошна1 стакан журавлини.Яйця збиваємо з цукром, додаємо кефір і розтоплений маргарин ще раз добре збиваємо. Борошно змішати з розпушувачем і додаємо кефірну суміш, перемішуємо ложкою. У тісто додаємо склянку журавлини (якщозаморожена, то присипати борошном). Все акуратно перемішуємо і розкладаємо по формах. Випікаємо при 180 гр.30 хвилин.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска з лосося: 300 г вершкового сиру Філадельфія (з зеленню)150 г нарізки малосольного лосося100 г крабових паличок2 яйця1 лимонкріп.Яйця відварюємо і нарізаємо кружечками. Кріп подрібнюємо, додаємо до сиру Філадельфія і перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса. Для оформлення закуски беремо кілька формочок (наприклад, чашки еспресо або глибокі чарки) і щільно вистилаємо їх харчовою плівкою, залишаючи стільки плівки на краях, щоб потім можна було накрити формочки зверху. Формочки, зсередини, викладаємо скибочками лосося. Потім, до половини, заповнюємо форму начинкою, кладемо шматочки крабових паличок і знову наповнюємо начинкою. Зверху накриваємо кружечком яйця і закриваємо скибочкою лосося. Далі загортаємо...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

ХРИЗАНТЕМА З КРАБОВИХ ПАЛИЧОК: крабові палички-1 упаковка (7шт)яйце 1 штсир 25 рчасник 2 зубчикимайонез-2-3 ст. ложки.Яйце відварити, відокремити жовтки від білків. Білки дрібно порізати, жовтки розім'яти. Сир натерти на дрібній тертці. Часник придушити. Все перемішати, додати майонез. Крабові палички розкрутити. Викласти тонким шаром начинку, знову закрутити. Покласти в морозилку на 10-15 хвилин. Розрізати кожну паличку «навскоси». Укласти у вигляді хризантеми. Прикрасити зеленню.
Переглядів: 619
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з картоплею і редискою: Редиска 1 пучокКартопля 2 великих бульбиЗелена цибуля 1 пучокКріп (кілька гілочокРослинне масло 4 ст. ложкиГірчиця із зернами 2 ч. ложкиСільПерець чорний мелений.Чистимо картоплю нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності і охолодити. Редиску промиваємо і режим тонкими кружечками, зелень кропу і цибулю дрібно порізати. З'єднуємо всі овочі, солимо і перчимо до смаку, заправляємо гірчицею і рослинним маслом.
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирна запіканка з чорносливом: 400 г сиру200г чорносливу0,5 ст. манної крупи1 яйце50 г вершкового масла2 ст. л. цукру1 ст. л. сметанищіпка соліванілін. Чорнослив замочити у воді, вимити, обсушити. Ретельно розтерти сир, яйце,цукор, сіль. Додати сметану, манку, дрібно нарізане масло, ванілін, перемішати. Викласти в силіконову форму половину сирної маси, потім — шар дрібно нарізаного чорносливу і решту сирну масу, промазати сметаною. Випікати в духовці при 160 градусах 25-30 хвилин.
Переглядів: 578
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 801-810 811-820 821-830 831-840 841-850 ... 4691-4700 4701-4708