Головна » Статті » Рецепти


Грінки з часником: Хліб білий (житній) 400 гЧасник 1 головкаСіль за смакомРослинна олія: 6 ст. л.Хліб нарізати скибочками бажаної форми. Можна використовувати і черствий хліб. Розігріти сковороду. Налити 3 ст. ложки рослинної олії. Обсмажити хліб на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін, по 3-4 хвилини. Почистити часник, натерти на дрібній тертці і змішати з сіллю.Змастити готові теплі грінки сумішшю тертого часнику з сіллю. Подавати грінки з часником теплими до супу, до пива, до салату.
Переглядів: 681
Рецепти | | Коментарі (0)

Фарширований лосось: 1,5 лосося300 гр креветок250 г нежирного сиру2 лимона1 ріпчаста цибулясіль за смакомчорний мелений перець за смакомспеції за смакомзелень для прикраси.Попередньо розігріємо духовку до 190 градусів. Тушку лосося помиємо, обсушим і натремо сіллю, перцем і спеціями. Лимони помиємо, одне видавимо сік і поллємо рибу, а другий наріжемо тонкими кружечками. Окремо розімніть маложирний сир. Ріпчасту цибулю помиємо, почистимо, наріжемо дрібними кубиками і змішаємо з сиром. Креветки відваримо, остудимо, видалимо від панцира і додамо до цибулі та сиру. Все посолити, поперчити і добре перемішати. Після цього тушку лосося нафаршируємо приготовленої начинкою з...
Переглядів: 604
Рецепти | | Коментарі (0)

Салату «Різдвяна свічка»: 3 морквини середнього розміру;3 середні цибулини;3 картоплини середнього розміру;4 яйця;150 гр. крабових паличок;300 гр. винограду (краще, якщо це буде киш-миш);2 плавлених сырочка;майонез.Необхідно відварити до готовності картоплю. Картоплю відварюємо обов'язково в мундирі — в шкірці, після чого її охолоджуємо і чистимо. Шар картоплі. Викладаємо на тарілку перший шар салату — натертий на крупній тертці картопля. Промазуємо майонезом Шар картоплі гарненько промазуємо майонезом. Обсмажуємо цибулю. Поки картопля просочується майонезом, подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору весь цибулю. Додаємо моркву. До смаженій цибулі додаємо почищену і натерту на крупній тертці моркву, солимо...
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Тефтелі з рисом: Фарш асорті (свинина і яловичина в рівних частинах) 500 гр.Рис 300 гр.Яйця курячі 2 шт.Цибуля ріпчаста 1 шт.Сіль, спеції (коріандр, чорний перець мелений) за смакомТоматна паста 2 ст. л.Сметана 1 ст. л.Борошно пшеничне 2 ст. л.Для приготування тефтелькою скористаємося купівельними свино-яловичим фаршем. Викладаємо його в глибоку миску (при необхідності розморожуємо), додаємо дрібно порізану цибулю, яйце, сіль і улюблені спеції (мелений перчик, коріандр). Перемішуємо. Можна цибуля додатково пересмажити перед додаванням у фарш, так він буде менше відчуватись у тюхтельки. У підсоленій воді відварюємо до готовності рис, відкидаємо на друшляк і...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Спагетті з овочами і соєвим соусом: Спагетті 300гБолгарський перець 1 штПечериці 6 штЧасник 2 зубчикиЦибулина 1 штСоєвий соус 50 млЗелень.Відварюємо спагетті в підсоленій воді до повної готовності. Нарізаємо скибочками шампіньйони і болгарський перець. Дрібно шаткуємо часник і цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо скибочки печериць, перцю і обсмажуємо з цибулею і часником протягом 3-4 хвилин. Коли гриби з перцем стануть, м'якими, додаємо соєвий соус. Викладаємо на тарілку спагетті і перемішуємо з овочами. Зверху посипаємо дрібно нашаткованої зеленню.
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний салат за 15 хвилин: квасоля консервування 1 банкакукурудза консервування 1 банкапечериці 800 гсир твердий 200 гмайонез 150 р.Гриби вимити, нарізати на пластинки і обсмажити в невеликій кількості вершкового масла до повного випаровування рідини. Щоб гриби були смачними, на початку смаження їх потрібно посолити і поперчити. Сир натерти на крупній тертці або нарізати кубиками. У салатнику змішати квасолю, кукурудзу, сир, охолоджені гриби, заправити майонезом.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Гніздо глухаря: 200 грамів курячого м'яса;3 середні моркви;1 велика картоплина;1 головка ріпчастої цибулі;2 яйця;свіжа зелень петрушки і кропу;сіль за смаком;чорний мелений перець;рослинна олія;майонез.куряче м'ясо Відваріть в підсоленій за смаком воді до готовності. Остудіть і порвіть на волокна (або наріжте гострим ножем соломкою). Морква вимити, очистити, нарізати соломкою і посмажити на рослинному маслі до готовності. Обов'язково посоліть. Почистіть картоплю і також наріжте соломкою і посмажте до готовності. Головку ріпчастої цибулі наріжте дрібними півкільцями і обсмажте, не забувши посолити. Зваріть круто яйця. Відокремте білок від жовтка. Білок наріжте дрібною соломкою. Змішайте куряче...
Переглядів: 639
Рецепти | | Коментарі (0)

Новий рецепт фаршированих яєць: 6 яєць1 огірок100 г бринзи або фети1 – 2 зубчик часнику1 пучок петрушки.Яйця відварюємо круто, охолоджуємо в холодній воді і розрізаємо наполовину по горизонталі. Часник продавлюємо через часникодавку, петрушку дрібно кришимо. Жовтки виймаємо з яєць і розтираємо з бринзою. Якщо у вас суха бринза, то можна натерти на крупній тертці. Жовтки розтираємо з бринзоюДодаємо часник і петрушку. Якщо отримана готова маса буде розсипчастою, то потрібно додати кілька крапель оливкової олії, щоб вона стала пастоподібної. Огірок нарізаємо тонкими овальними скибочками: Білки яєць наповнюємо отриманою сумішшю і прикрашаємо скибочками огірка.
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Часникові булочки: Тісто:Молоко 250 млБорошно 400 рРослинне масло 2 ст. ложкиСіль 0,5 ч. ложкиЦукор 1 ст. ложкаДріжджі сухі 1 ч. ложка.Для змазування:Жовток 1 шт.Начинка:Вершкове масло 50 гЧасник 7 зубчиківЗелень подрібнена 2 ст. ложки.Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинно збільшитися в 2 рази. Готове тісто розділити на 16 частин, приблизно за 50 р. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося. Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити....
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Шинкові рулети з овочами: Селера кореневої 50 рПерець солодкий червоний (паприка) 50 гОгірки 50 рШинка 200 г3 шт. Помідори ЧерріПроростки квасолі маш 1 пуч.Вода 1 лКунжутна паста 2 ч. л.Лук сріблястий (білий) 10 р.Нарізати соломкою приблизно однакового розміру селера, перець і огірок. Паростки квасолі обдати окропом і посолити. Помідори черрі нарізати навпіл.Свинину нарізати тонкими смугами. У киплячій воді пополоскати свинину, тримаючи за кінчик, поки не змінити колір. Загорнути овочі і пласти свинини. Викласти на тарілку з паростками квасолі, прикрасити помідорами, полити соусом з кунжутною пасти і білого лука.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 781-790 791-800 801-810 811-820 821-830 ... 4691-4700 4701-4708