Фарширований лосось: 1,5 лосося300 гр креветок250 г нежирного сиру2 лимона1 ріпчаста цибулясіль за смакомчорний мелений перець за смакомспеції за смакомзелень для прикраси.Попередньо розігріємо духовку до 190 градусів. Тушку лосося помиємо, обсушим і натремо сіллю, перцем і спеціями. Лимони помиємо, одне видавимо сік і поллємо рибу, а другий наріжемо тонкими кружечками. Окремо розімніть маложирний сир. Ріпчасту цибулю помиємо, почистимо, наріжемо дрібними кубиками і змішаємо з сиром. Креветки відваримо, остудимо, видалимо від панцира і додамо до цибулі та сиру. Все посолити, поперчити і добре перемішати. Після цього тушку лосося нафаршируємо приготовленої начинкою з...