Головна » Статті » Рецепти

Фарширований лосось
Фарширований лосось:

1,5 лосося
300 гр креветок
250 г нежирного сиру
2 лимона
1 ріпчаста цибуля
сіль за смаком
чорний мелений перець за смаком
спеції за смаком
зелень для прикраси.

Попередньо розігріємо духовку до 190 градусів. Тушку лосося помиємо, обсушим і натремо сіллю, перцем і спеціями. Лимони помиємо, одне видавимо сік і поллємо рибу, а другий наріжемо тонкими кружечками. Окремо розімніть маложирний сир. Ріпчасту цибулю помиємо, почистимо, наріжемо дрібними кубиками і змішаємо з сиром. Креветки відваримо, остудимо, видалимо від панцира і додамо до цибулі та сиру. Все посолити, поперчити і добре перемішати. Після цього тушку лосося нафаршируємо приготовленої начинкою з креветок і черевце зашити. Далі рибу викладемо на застелений фольгою лист і поставимо в духовку. Запечемо в розігрітій духовці протягом 20 хвилин. Потім знизити температуру до 160 градусів і запечемо протягом 15-20 хвилин. Готову фаршировану рибу перекладемо на блюдо, прикрасимо кружечками лимона і гілочками зелені.

Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, помиємо

Рекомендовані рецепти:

Бісквітний торт на день народження
Простий домашній рецепт шарлотки
Готуємо пряники
Ладду - східне ласощі з нуту
Салат "Дубочек"
Слойки з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: