Спагетті з овочами і соєвим соусом: Спагетті 300г Болгарський перець 1 шт Печериці 6 шт Часник 2 зубчики Цибулина 1 шт Соєвий соус 50 мл Зелень. Відварюємо спагетті в підсоленій воді до повної готовності. Нарізаємо скибочками шампіньйони і болгарський перець. Дрібно шаткуємо часник і цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо скибочки печериць, перцю і обсмажуємо з цибулею і часником протягом 3-4 хвилин. Коли гриби з перцем стануть, м'якими, додаємо соєвий соус. Викладаємо на тарілку спагетті і перемішуємо з овочами. Зверху посипаємо дрібно нашаткованої зеленню.
|