Головна » Статті » Рецепти

Грінки з часником
Грінки з часником:

Хліб білий (житній) 400 г
Часник 1 головка
Сіль за смаком
Рослинна олія: 6 ст. л.

Хліб нарізати скибочками бажаної форми. Можна використовувати і черствий хліб. Розігріти сковороду. Налити 3 ст. ложки рослинної олії. Обсмажити хліб на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін, по 3-4 хвилини. Почистити часник, натерти на дрібній тертці і змішати з сіллю.Змастити готові теплі грінки сумішшю тертого часнику з сіллю. Подавати грінки з часником теплими до супу, до пива, до салату.

Просмотров: 698
Категория: Рецепти |
| Теги: грінки, хліб

Рекомендовані рецепти:

Котлети з опеньків
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Цукерки "Абрикосова мрія"
Пісочно-сирне печиво
Пиріг "Зебра"
Сушіння фаршировані
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: