Головна » Статті » Рецепти

Грінки з часником
Грінки з часником:

Хліб білий (житній) 400 г
Часник 1 головка
Сіль за смаком
Рослинна олія: 6 ст. л.

Хліб нарізати скибочками бажаної форми. Можна використовувати і черствий хліб. Розігріти сковороду. Налити 3 ст. ложки рослинної олії. Обсмажити хліб на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін, по 3-4 хвилини. Почистити часник, натерти на дрібній тертці і змішати з сіллю.Змастити готові теплі грінки сумішшю тертого часнику з сіллю. Подавати грінки з часником теплими до супу, до пива, до салату.

Просмотров: 436
Категория: Рецепти |
| Теги: грінки, хліб

Рекомендовані рецепти:

Ватрушка "Ласун"
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Корисні цукерки з моркви
Перемячи з м'ясом
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: