Головна » Статті » Рецепти

Тефтелі з рисом
Тефтелі з рисом:

Фарш асорті (свинина і яловичина в рівних частинах) 500 гр.
Рис 300 гр.
Яйця курячі 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Сіль, спеції (коріандр, чорний перець мелений) за смаком
Томатна паста 2 ст. л.
Сметана 1 ст. л.
Борошно пшеничне 2 ст. л.

Для приготування тефтелькою скористаємося купівельними свино-яловичим фаршем. Викладаємо його в глибоку миску (при необхідності розморожуємо), додаємо дрібно порізану цибулю, яйце, сіль і улюблені спеції (мелений перчик, коріандр). Перемішуємо. Можна цибуля додатково пересмажити перед додаванням у фарш, так він буде менше відчуватись у тюхтельки. У підсоленій воді відварюємо до готовності рис, відкидаємо на друшляк і промиваємо під проточною холодною водою. Перекладаємо його в фарш і добре вимішуємо. У сковороді розігріваємо олію, з фаршу формуємо тюфтельки і обсмажуємо їх з кожної сторони. На обсмажування піде максимум 7-8 хвилин. Потім перекладаємо тефтелі в каструлю з товстим дном, посипаємо борошном, заправляємо томатною пастою і сметаною і заливаємо холодною водою. Накриваємо каструлю кришкою, ставимо на повільний вогонь і тушкуємо ще 20 хвилин. Можна подати на стіл з рубаною зеленню.

Просмотров: 418
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, тефтелі

Рекомендовані рецепти:

Готуємо бісквітне тісто
Кекс з курагою
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Цибулевий джем
Салат "Букет нареченої"
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: