Головна » Статті » Рецепти

Гніздо глухаря
Гніздо глухаря:

200 грамів курячого м'яса;
3 середні моркви;
1 велика картоплина;
1 головка ріпчастої цибулі;
2 яйця;
свіжа зелень петрушки і кропу;
сіль за смаком;
чорний мелений перець;
рослинна олія;
майонез.

куряче м'ясо Відваріть в підсоленій за смаком воді до готовності. Остудіть і порвіть на волокна (або наріжте гострим ножем соломкою). Морква вимити, очистити, нарізати соломкою і посмажити на рослинному маслі до готовності. Обов'язково посоліть. Почистіть картоплю і також наріжте соломкою і посмажте до готовності. Головку ріпчастої цибулі наріжте дрібними півкільцями і обсмажте, не забувши посолити. Зваріть круто яйця. Відокремте білок від жовтка. Білок наріжте дрібною соломкою. Змішайте куряче м'ясо, моркву, картоплю, цибулю і яйця. Заправте майонезом, поперчіть за смаком. І гарненько перемішайте. Тепер візьміть решту варені жовтки, розімніть їх виделкою. Парочку жовтків залиште для натирання (в кінці). Додайте дрібно порізану зелень кропу, майонез, сіль і перець за смаком. Все добре перемішайте. Візьміть плоску тарілку і по краях покладіть гілочки свіжої зелені петрушки (можна використовувати і листя зеленого салату). Зверху викладіть приготований салат і в центрі зробіть невелике заглиблення. Тепер візьміть чайною ложкою суміш з жовтка, руками сформуйте кульки, обваляйте в натертих (ми залишали пару) жовтках і акуратно викладіть в центр.

Просмотров: 412
Категория: Рецепти |
| Теги: смаком, наріжте

Рекомендовані рецепти:

Омлет з щавлем і сиром
Пончики з тертим шоколадом
Рис з імбиром
Печиво з фісташками
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
"Медова" свинина з імбиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: