Головна » Статті » Рецепти

Новий рецепт фаршированих яєць
Новий рецепт фаршированих яєць:

6 яєць
1 огірок
100 г бринзи або фети
1 – 2 зубчик часнику
1 пучок петрушки.

Яйця відварюємо круто, охолоджуємо в холодній воді і розрізаємо наполовину по горизонталі. Часник продавлюємо через часникодавку, петрушку дрібно кришимо. Жовтки виймаємо з яєць і розтираємо з бринзою. Якщо у вас суха бринза, то можна натерти на крупній тертці. Жовтки розтираємо з бринзою
Додаємо часник і петрушку. Якщо отримана готова маса буде розсипчастою, то потрібно додати кілька крапель оливкової олії, щоб вона стала пастоподібної. Огірок нарізаємо тонкими овальними скибочками: Білки яєць наповнюємо отриманою сумішшю і прикрашаємо скибочками огірка.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: яєць, Новий

Рекомендовані рецепти:

Цепеліни
М'ясо, тушковане в вині з корицею і гірчицею
Салат з сухариками і сиром (рецепт)
Домашні чебуреки
Квасоля з помідорами і грибами
Салат з сушених грибів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: