Новий рецепт фаршированих яєць: 6 яєць 1 огірок 100 г бринзи або фети 1 – 2 зубчик часнику 1 пучок петрушки. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо в холодній воді і розрізаємо наполовину по горизонталі. Часник продавлюємо через часникодавку, петрушку дрібно кришимо. Жовтки виймаємо з яєць і розтираємо з бринзою. Якщо у вас суха бринза, то можна натерти на крупній тертці. Жовтки розтираємо з бринзою Додаємо часник і петрушку. Якщо отримана готова маса буде розсипчастою, то потрібно додати кілька крапель оливкової олії, щоб вона стала пастоподібної. Огірок нарізаємо тонкими овальними скибочками: Білки яєць наповнюємо отриманою сумішшю і прикрашаємо скибочками огірка.
|