Салат «Старий Тбілісі»: 1 банка червоної квасолі,200-250 грам вареної яловичини (беремо нежирний шматочок вагою грам 300, відварюємо в підсоленій воді годину-півтора),1 середня червона цибулина,1 червоний болгарський перець,половинка гострого перцю,2-3 зубчики часнику,50 грам волоських горіхів,середній пучок кінзи,мелений чорний перець,хмелі-сунелі.Для заправки:оливкова олія і винний оцет.Лук ріжемо тонкими півкільцями. Якщо лук «домашній» — соковитий і гострий, то краще його порізати і опустити на 2 хвилини в гарячу воду, інакше смак лука заб'є все інше в салаті. З болгарського перцю видаляємо насіння і ріжемо соломкою. М'ясо ріжемо кубиками. З гострого перцю також...