Головна » Статті » Рецепти

Скандинавський закусочний торт
Скандинавський закусочний торт:

2-3 круглі буханці білого хліба
600 г сирного сиру
400 г жирної сметани
3-4 ст. л. смачного майонезу
4 зварених круто яйця
250-300 г копченої червоної риби (кета, горбуша)
1 пучок зеленого цибулі
1 пучок кропу
вершки за необхідності
Для прикраси верху торта:
відварні великі креветки (кілька штук)
скибочки копченої або малосольною сьомги
4-5 варених яєць
ікра тріски або оселедця
1-2 огірки
зелень кропу, петрушки.

Відрізати від буханців верх, так, щоб залишилися частини були приблизно однакового діаметра (верх не знадобиться). Акуратно зрізати скоринку хліба. Розрізати буханця на коржі товщиною приблизно 1 см
Приготуємо крем. Для цього змішаємо у великій мисці сирний сир, сметану і майонез. Приправимо перцем. Добре перемішаємо. Якщо маса надто густа, можна додати трохи вершків, щоб вона легко намазувати (мені вершки не знадобилися). Відкладемо трохи крему для того, щоб змастити боки торта, решта розділимо на дві рівні частини. У першу частину додамо дрібно рубані яйця і дрібно порізану цибулю. Перемішаємо. У другу частину мелконарезанного червону рибу і кріп.
Починаємо збирати торт. Перший шар рясно намазуємо яєчним кремом. Кладемо на нього другий корж і змащуємо кремом з рибою. Продовжуємо складати і змащувати коржі, чергуючи начинки. В результаті вийшов ось такий високий торт з шести коржів. Змастимо боки торта кремом, який ми відклали раніше. У такому вигляді йому можна дати настоятися в холодильнику від 30 хвилин до 2 годин, але це не обов'язково. Для прикраси акуратно нарізати яйця і огірки гуртками. Огірки порізати дуже тонко. Прикрасити торт креветками, скибочками сьомги, яйцями, ікрою за власним смаком. Боки торта обкласти гуртками огірків. Наш торт готовий.

Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, торта

Рекомендовані рецепти:

Фруктовий салат з куркою
Сирні вафлі
Горіхово-кавовий пиріг
Макарони з шинкою і грибним соусом
Парові булочки
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: