Головна » Статті » Рецепти

«Зелений соус»
«Зелений соус»:

Великий пучок трав (кріп, петрушка, зелена цибуля і шпинат.
Можна використовувати будь-які трави за бажанням: базилік, орегано і т. д.)
250 р. сметани
3 зварених круто яйця
3 столові ложки білого винного оцту
6 столових ложок соняшникової олії
1 столова ложка гірчиці
сіль, перець, цукор.

Яєчні жовтки розминаємо виделкою, змішати з рослинним маслом. Додаємо гірчицю і оцет. Цукор, сіль, перець – за смаком. І перемішуємо до однорідності. Виливаємо в миску сметану, готуємо зелень. З нею можна вчинити по-різному Вважається, що зелень потрібно дрібно порубати
вручну.Можна змолоти у блендері, а частина трав залишити, дрібно порубати і додати для краси. Змішуємо сметану з зеленню, додаємо жовткову масу і перемішуємо до однорідності. Дрібно рубаємо і додаємо решту яєчний білок. Залишаємо настоятися приблизно на одну годину при кімнатній температурі. Франкфуртський соус подається до вареної картоплі, м'яса і т. д..

Просмотров: 414
Категория: Рецепти |
| Теги: «зелений, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Фруктові пончики
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Рогалики до чаю
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: