«Зелений соус»: Великий пучок трав (кріп, петрушка, зелена цибуля і шпинат. Можна використовувати будь-які трави за бажанням: базилік, орегано і т. д.) 250 р. сметани 3 зварених круто яйця 3 столові ложки білого винного оцту 6 столових ложок соняшникової олії 1 столова ложка гірчиці сіль, перець, цукор. Яєчні жовтки розминаємо виделкою, змішати з рослинним маслом. Додаємо гірчицю і оцет. Цукор, сіль, перець – за смаком. І перемішуємо до однорідності. Виливаємо в миску сметану, готуємо зелень. З нею можна вчинити по-різному Вважається, що зелень потрібно дрібно порубати вручну.Можна змолоти у блендері, а частина трав залишити, дрібно порубати і додати для краси. Змішуємо сметану з зеленню, додаємо жовткову масу і перемішуємо до однорідності. Дрібно рубаємо і додаємо решту яєчний білок. Залишаємо настоятися приблизно на одну годину при кімнатній температурі. Франкфуртський соус подається до вареної картоплі, м'яса і т. д..
|