Головна » Статті » Рецепти |
![]() 1 банка червоної квасолі, Лук ріжемо тонкими півкільцями. Якщо лук «домашній» — соковитий і гострий, то краще його порізати і опустити на 2 хвилини в гарячу воду, інакше смак лука заб'є все інше в салаті. З болгарського перцю видаляємо насіння і ріжемо соломкою. М'ясо ріжемо кубиками. З гострого перцю також акуратно видаляємо насіння і дрібно-дрібно рубаємо. Часник можна порубати або пропустити через часникодавку. З банки квасолі зливаємо воду і промиваємо її. Додаємо цибулю, яловичину, перці, часник, порізану кінзу, обсмажені і дрібно порубані волоські горіхи. Солимо, додаємо чорний перець, хмелі-сунелі — за смаком. | |
Просмотров: 586 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |