Головна » Статті » Рецепти

Салат «Старий Тбілісі»
Салат «Старий Тбілісі»:

1 банка червоної квасолі,
200-250 грам вареної яловичини (беремо нежирний шматочок вагою грам 300, відварюємо в підсоленій воді годину-півтора),
1 середня червона цибулина,
1 червоний болгарський перець,
половинка гострого перцю,
2-3 зубчики часнику,
50 грам волоських горіхів,
середній пучок кінзи,
мелений чорний перець,
хмелі-сунелі.
Для заправки:
оливкова олія і винний оцет.

Лук ріжемо тонкими півкільцями. Якщо лук «домашній» — соковитий і гострий, то краще його порізати і опустити на 2 хвилини в гарячу воду, інакше смак лука заб'є все інше в салаті. З болгарського перцю видаляємо насіння і ріжемо соломкою. М'ясо ріжемо кубиками. З гострого перцю також акуратно видаляємо насіння і дрібно-дрібно рубаємо. Часник можна порубати або пропустити через часникодавку. З банки квасолі зливаємо воду і промиваємо її. Додаємо цибулю, яловичину, перці, часник, порізану кінзу, обсмажені і дрібно порубані волоські горіхи. Солимо, додаємо чорний перець, хмелі-сунелі — за смаком.
робимо Заправку з 4-5 столових ложок оливкової олії і 1 столової ложки винного оцту.
Заправляємо. Перемішуємо.

Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, ріжемо

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
"Крем-брюле" з сиру
Картопля з овочами, запечений у вершках
Ковбаса кров'яна
Кексики з вишнею
Печиво з фундука
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: