Головна » Статті » Рецепти

Смачний салат з квасолею
Смачний салат з квасолею:

1 банка червоної квасолі
200-250 г відвареної яловичини (беремо нежирний шматочок вагою грам 300, відварюємо в підсоленій воді годину-півтора)
1 середня червона цибулина
1 червоний болгарський перець
половинка гострого перцю
2-3 зубчики часнику
50 г волоських горіхів
середній пучок кінзи
мелений чорний перець
хмелі-сунелі.
Для заправки:
оливкова олія
винний оцет.

Лук ріжемо тонкими півкільцями. Якщо лук «домашній» — соковитий і гострий, то краще його порізати і опустити на 2 хвилини в гарячу воду, інакше смак лука заб'є все інше в салаті. З болгарського перцю видаляємо насіння і ріжемо соломкою. М'ясо ріжемо кубиками. З гострого перцю також акуратно видаляємо насіння і дрібно-дрібно рубаємо. Часник можна порубати або пропустити через часникодавку. З банки квасолі зливаємо воду і промиваємо її. Додаємо цибулю, яловичину, перці, часник, порізану кінзу, обсмажені і дрібно порубані волоські горіхи. Солимо, додаємо чорний перець, хмелі-сунелі — за смаком.
робимо Заправку з 4-5 столових ложок оливкової олії і 1 столової ложки винного оцту.

Просмотров: 368
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, видаляємо

Рекомендовані рецепти:

Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Райдужні меренги
Закусочний торт "Полянка"
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Макаронний салат "Рим"
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: