Головна » Статті » Рецепти

Курка в беконі
Курка в беконі:

велика куряча грудка (близько 700г)
упаковка сирокопченого бекону (400 г — 20 смужок)
По 1ст.л. зерновий гірчиці і звичайній («злий»)
1 ст. л. рідкого меду
2 ст. л. соку лимона
перець — за бажанням.

Так як готування займає 5 сек, то заздалегідь увімкніть духовку на 220 оС. М'ясо нарізати ось такими смужками по довжині грудки, товщиною з палець. Щільно обмотати кожну смужку беконом. Викласти смужки в форму для запікання (змащувати форму не потрібно). Змішати мед, гірчицю і лимонний сік (можна поперчити). І змастити цією сумішшю кожну завитушку. Відправити в духовку і запекти до повного зарум'янювання.

Просмотров: 436
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, кожну

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Угорські булочки з сиром
Тефтелі з яблуками
Тістечка до чаю
Французькі булочки
Помідори, фаршировані курятиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: